Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фемина собиранка...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Offspring, 16 октомври 2010.

1. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    на сабајле има во 3 по полноќ, мнооооогу е рано :( оффи срцко што мислиш ти??

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Мислам дека имаше подоцна, некаде кај 7 часот е во велес, или кај 8 :?: Абе за мене не е проблем, јас можам со Кочанскиот или Гевгелискиот да стасам до Ск ги има на секое во Велес сите поминуваат, ама битно е да биде тој од Битола за да се најдеме внатре :)

3. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    ^^ Офии, разбрав правиш список. Може да добијам детали :lol:

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    :оффи го зема нотесот ги става очилата на половина нос и запишува:

:D :D Се шалам бре, каков список, дајте да се договориме, јас сум сериозна, незнам вие дали се шалите или не :?:

6. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Јас си прашав кој е организатор и ми кажаа дека го правиш списокот.
    И јас сум сериозна, нели и кај нас ве поканив... ама нешто бројот на пријавени енормно се зголемува, па се плашам немој да не не собере. :lol:

7. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Е да, тоа е цела работа... И јас сакам така!

8. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    еве и јас се пријавувам за фемина собиранката јас сум во скопје така да каде ќе кажите таму само имајте во предвид дека обично сме на работа од 8-16 часот така да незнам во колку часот се договарраме прочитав денски да биде ама во 16 веќе се стемнува па ајде да видиме што е планот....

9. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    И јас доаѓам , информации чекам во лп :$

10. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    Да дојдам и јас со едно буренце ж'та кавадаречка :)

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Мислам дека пак не е во ред ни по лп да одат договорите... така пак може да се најдат тешки случаеви. Подобро би било доколку би споделиле мејлови, или фејсбук евентуално, па така да се нзаеме кои сме и што сме и така да си ја договориме собиранката. Вака ќе има многу пазачи, ќе дојдат луѓе само датераат сеир... мислам дека вака би било најдобро, јас искрено не би се договарала преку лп, па ако некој е за вака да си ја организираме собиранката нека повели ;)

П.С. Може на пример еден да биде тој што ќе организира и што ќе има меил или фејсбук од личностите кои ќе сакаат да присуствуваат на собиранката.
    Ова е моја идеја пред се за да си ја заштитиме до некаде приватноста, ваше е да одлучите :*

На Miss-Independent, HeidiDiWalt, XstrongerX и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    mims,па ако дадеш фејсбук на некого мислам дека веке не ти е заштитена приватноста,пошто на фб има се за секој од нас и податоци лични и пријатели и слики од свадби крштевки итн :) е со меилот е подруго веке,може да ти пише некој а да не те знае која си,па ако сакаш ке му вратиш ако не сакаш не. ;)
    убава идеја е собиранката само незнам колку ке се реализира,пошто им фуфка на лугето :D и од тиа шо ке се договорат демек за сигурно мислам дека ке има такви шо ке се одкажат у последен момент.пошо сме ти ние таква нација,шо ке речат комшиите му ја мислиме секогаш-"шо ако ме дознае која сум некој шо не сакам,шо ако се појави некоја соперничка моја таму на собиранката па злоупотреби после некои работи шо прочитала за мене итн итн"сигурно на секоја ке и помине таква мисла во глава..така да мислам дека од собиранката нишо нема да биде.или ај да не бидам толку песимистички настроена може да се организира собиранка ама тоа ке е од малку души,десетина да речеме шо и онака често биле у комуникација размениле фб преку лични пораки и сл а собиранка од големи размери неверувам дека ке се направи.јас лично кога ја читам темава,некогаш помислувам-еј би сакала да отидам би било интересно да се види кој е кој ;) ама па од друга страна шознам :?: да не испадне џабе малтретирање и глупаво искуство,како шо беше пишала една членка наша не се секавам која беше,нека ми прости,дека си поминала многу безвезе кога била на собиранка на некој друг форум.
    тики ајде да не се правам баба вањга многу може па ке биде јака собиранка,форумска собиранка на деценијата ;)

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Тања, таа друга членка беше Брајт. Рече дека откако била на собиранка на друг форум, после тоа не било се‘ исто во однос на пишувањето. Почнале табори да се прават, да се стеснуваат луѓето во однос на тоа што ќе напишат...

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  14. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    времето си помина а собиранката ништо не испадна?луѓе на кога лп се праќаат?

15. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Не ви препорачувам да правите собиранка од една проста причина.
    Вашите постови се такви какви што се затоа што сметате дека сте анонимни. Ако знаевте дека некој што ве познава ве чита немаше така да пишувате. Затоа размислете си малку подлабоко за тоа што ќе добиете и што ќе изгубите. И плус уште нешто...неможе безрезервна доверба да се има во најдобрата другарка а камоли во некој прв пат што го гледате. Од каде знаете дека нема некого да познавате, или да биде другарка на ваша соперничка, или некој што сте го правеле лом во вашите мислења....Вака ми делувате еуфорично и едвај чекате, но тука имате пишано за вашите најдлабоки чувства, проблеми..

Ова ви го кажав најдобронамерно, сепак, вие најубаво си знаете :* :* :*

На Meggy, De-lovely, nesa и 5 други им се допаѓа ова.
  16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    незнам хипи кој беше одамна читав и не се секавам каде,знам дека беше пишала форумџиката дека се осекала непријатно,дека не ја ни поздравиле другите кога дошле итн.може да не бил постот-искуството од брајт може од некоја друга форумџика.не е битно.да не ја урочувам собиранката,дај боже се да биде екстра и помине како шо треба ;)
    офф топик честито парфемчето хипи,го заслужи :)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Јас го напишав тоа, во темата Кого сакате да запознаете од форумот. Така и си беше, ама мислам дека овде нема да се направат таботи, затоа што веќе благо кажано и ги има во некој процент. Без разлика дали во живо се знаат или не, се дружат по мсн, по фејсбук, и блиски се. На пример јас сум со оззи ејнџел блиска и со уште неколку форумџики, нормално дека ако има собиранка дека со нив ќе си скршам повеќе муабет :) Табори веќе има, без разлика дали собиранка имало или немало. ПА убаво е да се дружиме, зошто да не. :)

На OzzyAngel и HeidiDiWalt им се допаѓа ова.
  18. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    95
    Сакам да дојдам и јаааааааааааааааааааааааааааааааас....не знам дали ќе ме поканите?!.... :^)

19. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам и јас да дојдам, се пријавувам :D Вие мене не ме знаете, зошто сум скоро зачленета, ама јас вас поубаво ве знам, пошто ве читам од поодамна. :D

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Бог да чува, биди поактивна, ти нас знај не, ние не те знаеме |( Може некој не чита па не знае и ајде нека дојде. |(

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.