@Lilit еве, ама оваа леденава повеќе ми се допаѓаше. Луѓе, најдов едно ептен, ептен страшно. Нека го одбере кој сака. Спојлер: Отвори на свој ризик.
@LivingGlam koga se zacleniv bese krizata vo afrika. jbg ne sum mnogu kreativna a klovnov sto go postirase ti neka go zeme nekoe musko pa ke se vidime vecer!
еве Ливинг јас ја зимам. Ова акумпутурата може ќе ми ја излечи главоболката. Или во дрво некое, па алергијата со се мене.
@LivingGlam од тебе очекувам вака да дојдеш: Оти твојот ник ме одсекогаш потсеќа на Holywood golden age...нели Glam. А, @Lilit ,првата жена на Адам(прва феминистка во историјата и борец за еднаквост...I like her more then Eva ) :
@LivingGlam еее ее полека, демек еве ти ја зимам маската да не ти остане недоносена и ти пак не ме сакаш Не заборавај кој е цветчето овде (за мирисање, де)
Овој па вчера дојде на форумов и одма собиранки прави... Јас па и да можам нема да дојдам. Сомнителна собиранка од сомнителен човек. Некако ми е многу чудно и ризично. Низ центар ќе се шлаам и ќе бидам маскиран во човек, ако некоја ме препознае нека ми мафне.
Ма не сум плачка ич, ама ми е ќејф да ми најдеш мУри костимче. Јас сум магионичарче Фала @Deemy Жапче
Ептен ја бендисав маската и немој сега да ме тераш плавуша да се фарбам, пак ме фати енза по ваква боја шо убави очи сум имала