Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фемина трачеви

Дискусија во 'Канта' започната од Unfaithful18, 12 септември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    За темата Бугарски пасоши се скараа малку :x немаше потреба тие две, ама ете, бидна. Инаку јас за тие не приметив ама минативе неколку дена кога да отидам на чет, да видам да не има некој, се некој тарзан и уште еден прашува „кај си женска“, „имаш мсн“, ко женско да не знаат како изгледа :lol: . Е додуша има и една форумџика што одговори со „да“, дали продолжија таму не знам :o :fubar:

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :rofl: да бе Кате таму чуднии фацки се вртат на четот...јас еднаш од досада почнав да пишувам со некој (не се сеќавам кој беше) и ете ти наредно логирање овде гледам ЛП - маче ај дај ми мсн контакт :rofl: :rofl: :rofl:

3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Е јас не знам кој со кој се карал.
    За темата на Трендафилка стварно е така. Ете баш има еден тазе, скоро се зачленил само за темата. А од таа тема еве ми го омилениот пост :

И одговор за Горки: Охоооо, и тоа колку! :rofl:

4. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.714
    Допаѓања:
    8.799
    Јас и офи не сме скарани,сепак сме колешки и на иста категорија работиме :) Само имаме спортиставени мислења.

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    океј, јас незнаев што е затоа прашав....и мило ми е што е така зошто двете сте ми драги :) :*

а овој горки што сте го цитирале погоре мислам дека е тој што едно време праќаше ЛП со сексуални понуди па Билката го среди :?: :lol:

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    :rofl: Е да бе, ко од небо да паѓаат :rofl:
    Инаку, го расипаа четот :( не беше поставен за таа намена, ама од такви кои се регистрираат за тоа специјално до преку *** ми е, да не може човек дерман да фати |(

И да, багуфче, на тоа мислев, извинете ако грешно кажав, мсилев имавте спротивни мислења, и на крај некој од некого се најде навреден :$ Се извинувам за не баш точната информација. Ама искрено, затоа не скоментирав, ќе се скарав со некој сто посто, одма се фаќаме сите ко слеп за стап за нашето :angel: :wasntme:

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ШТО ГО НЕМАШ! :P :rofl: :rofl: :rofl:

...морав да ти реплицирам :wasntme: и да во право си :)

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Ова мислење ми е веќе претеризам, несакав да искоментирам на таа тема, воопшто недоличен коментар! Значи сите ние кои не „прошол„ некој сме потрошен материјал?

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    ^^Е да де :rofl:

Е да, ми текна, тие две прееска што завршија безброј незавршени работи на форумов, ги нема сега, да не се банирани? Да си прашам јас, таа едната се поправи, живо и диво :x

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    И мене вчера некој Дарко мислам дека беше, сакаше да ми понуди некој “совет“ на чет.

Се некои со девојки демек се зачленуваат да ни дадат совет, а всушност се само некои “запалени“ манијаци. :puke:

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    А ви текнува на ФРАЕРОТ давидоооо5 :muscle: Ако не се лажам, сеуште не е баниран. Нон стоп виси на четот и бара мсн од форумџиките. Па и си ги има некои запалени им годи муабетот... :lol:

На macaaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Oфи баш на него мислев во претходниот пост, само не ми текнуваше како се вика, па пишав Дарко, а тој Давид бил.

Ме нарече луда и исфрустрирана, бидејќи не му одговараа моите зборови.
    Дефинитивно е некоја запалена будала, ама не е тој крив- си пробува човекот ;)

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Аууу не само тебе! Една вечер седиме со Лилит на чет и се убацува овој и почнува да д*дла :x Ми прекисна и го измарширав ни упаѓа сред муабет за да досадува. И ми вика, пази мала така на твојата генерација мене не :D

Инаку вистински фраер е оној кој виси 24/7 на четот од фемина и д*дла за мсн :D

14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Oфи извини :!: , ама досадно му е на човекот- сите ги има поминато, па сега сака да ни даде некој совет.
    Знаеш дека е отворен за совети- ама на мсн, секако. Не за друго, таму побрзо се одвива комуникацијата ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

15. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    да , да тој е :D Мене ми прати порака која гласеше вака: Маче само темата секс ти е интересна :rofl:

16. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Јас, поради еден мој коментар во таа тема,

многу се изнервирав кога "господинот" ми ја прати пораката
    Кого наведов со мојот одговор да помисли дека би пробала или дека сакам такво нешто?Боже сачувај!

17. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.786
    Допаѓања:
    24.048
    Не ни знаев дека постои таков член и вчера се логирам гледам непрочитана порака, вака: ej ako ne ti se spie dojdi kje si muabetime na chat ....imas interesni postovi...:):)
    :rofl: :rofl: :rofl:

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Отворете го четот, нема никој и прочитајте го тоа што се пишувало :lol: :lol: Се изнасмеав :rofl:

19. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    само малку фатив, штета :lol:

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Неса, доволно е :D Јас секогаш кога го пуштам четот и ако видам дека предходно бил Давидооо5 читкам надоле што пишувал :lol: Имам и шпиунирано додека пишуваат :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.