Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фемина трачеви

Дискусија во 'Канта' започната од Unfaithful18, 12 септември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^^ Поштарот ѕвони 2 пати а Тарзан секогаш куца 3 ЛП :lol: Да не забегам ептен оф топик, ова треба да се пријавува или не? Сега забележав дека имам едно пораче од него и јас со истата содржина :D ама Алис повеќе ја бендисал , на неа три пати и пишал. Шмрк ;(

На peperutkaa и zvezdakoska им се допаѓа ова.
  2. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.785
    Допаѓања:
    24.048
    Лелеее, абе тој забеганиот и мене ми пиша :lol: :rofl: :rofl: , сите почна да ги напаѓа значи :rofl:

zdravo zenska kako si?

3. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    А тоа copy-paste прави и праќа на сите членки од форумов? :^)
    Бан за таквите, не им е местото тука, има милион date сајтови и контакт клубови по нетов!!!

4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Сигурно уште не го прочитал ова:

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Јас го ставив ова овде со дозвола на Офи, немав намера да и се потсмевам, така да не ми ги вадете зборовите од контекст.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^^На постов на Оффи ми текнува и те како, алал да и е како добро го напишала! Топ! Само тешко се чита вакво нешто човек кога е на работа :lol:

7. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Oтсега кога ке имам жежок се*к ке постирам и јас :rock: чекајте девојки и од мене пост :$ :)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.838
    Допаѓања:
    5.584
    Морав да го постирам потписот на членот ххх666
    „ХипокрИтовата заклетва-свето нешто! Најмал пропуст.... И губиток на човечки живот.„
    Се надевам дијагнозите му идат подобро од пишувањето :lol:

9. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515

aбе ја после секој негов пишан пост се газам од смеење :lol: викам, до толку ли никој не приметува мајката :wasntme: Сакав да му пишам, ама ај си велам да не се правам паметна може сарказам некој пробува да направи- јез да и така нема никаква смисла... :wasntme:
    ама ете видиш имало некој што ме дружи :D

10. violetblue

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.838
    Допаѓања:
    5.584
    Смешно ми е ама и ми се плаче, се надевам нема да идам кај него на преглед, убаво си напишал една грешка и човечки живот :?:

11. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    a, чекај? Нешто као медицинско лице е типот? [​IMG] Не ваљда....

12. violetblue

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.838
    Допаѓања:
    5.584
    Во еден пост мислам дека има пишано утре полна ординација пациенти ме чека, претпоставувам во контекст на потписот се бави со медицина

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.117
    Допаѓања:
    67.113
    Леле тешко на пациентите :o

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Не ми е јасно единствено за маживе на форумов. Зошто мислат дека ако ни пишуваат пораки, ако дремат на чет и досаѓаат, ние веднаш ќе се залетаме по нив :^) Незнам дали се свесни, колку очајно изгледа тоа. |(

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Еј ми текна на мИрц хахахаха може од таму така е научен. :lol: :rofl:
    Му фали уште она асл плс :rofl: :rofl:

16. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    да ви казам вака,јас со маз ми бев во врска една год , се сакавме и се сакаме мн неговите ме нејкеа мене не сум била за син им, му правеа други девојки но тој не виде ниедна од нив и им реце ако не ја зеам неа нема да се озенам,и тие видоа дека немаат друг избор и му рекоа дека нема да му се месаат,тој зивее во германија а јас во мак.и ние се договоривме и ми реЧе да си дојдам со авион замислите каква бегалка лол,моите знае тие ме испратија ама тие не знаеа дека неговите не ме сакаа,и кога дојдов тука кога ме видоа каква сум поЧна да ме засакаат,мозете да замислите еве 2 месеци сум тука мајкаму гледате какви тајни споделува со мене,и маз ми мозе да си зивее и бес нив не е зависен од нив си работи , има доволна плата за се , ама јас нејкам да си го разделам од нив , подобро е сами да си зивемее знам немасе да имаме вакви проблеми , ама не мозам да издрзам знаејки дека заради мене не сме заедно целото семејство немам такво срце како и да е имате право знам дека одамна требасе да му казам , ама ако им оди да им казе знам ке се нервира и јас да сум во негово место ке се нервирам да знам дека ми работат зад грб и тоа за сто за магии ! после зивемее заедно оцтај дека нема да ми веруваат + цело време ке ми зборуваат ке ме малтертираат кога нема да биде тој тука или па ако им рецам да не направаат никакви магии моз мене ке ми рецат нема да направат нисто , ама скрисум ке му ставаат несто на јаденје или сто знам јас,или па јас усте 1 недела треба со свекрвами да се вратам дома во мак , за да направам некои документи за да дојдам тука за стално тој не мозе да дојде со мене посто не му даваат одмор на работа ,а сестраму на маз ми ке остане тука таа моз ке му стаи несто ке го олади и од мене јас ако се разделам од него ке умрам, јас мислев да не им рецам нисто,цвекрвами вика дека несто во јадење ке му ставаат па да го зеам тоа јадење сто знам сто ке е и да им рецам дека ке му го давам горе посто ние седиме еден спрат погоре да ги лазам , ама тие моз ке ми рецат доле заедно когаке бидеме да му го дам или па ке сакаат сами да заврсат работа пOмогнеTе

:lol: А на оваа ви текнува :x :x

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Уффффффффф
    Неса ќе треба најверојатно отворено да разговараш со маж ти, да му кажеш се. Да му објасниш убаво дека не ти е намерата да го скараш со родителите, туку дека едноставно сакаш тој да знае што ти си приметила.
    А на крај краева ако така не бива, побарај некоја амајлија, да го чува него од зли духови...

18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.586
    Допаѓања:
    201.820
    ^^Леле да... девојкава верува во магии :lol: ама одвај се разбира што напишала, ама ај тоа, постов личи како некоја шпанска сапуница :lol:

А за ХипокрИтот ... :x
    му напишав јас во една тема за потписот, не знам точно кај беше, ама тој или не го прочита, или се направи на удрен... ама не верувам дека е доктор - може работи во некоја ординација, ама нема толку знаење од медицина колку што мисли дека има, т.е колку што се прави дека има.

19. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Леле девојкава со магиите ме потсети на една девојка, пациент во Државна Болница на одделот Психијатрија. На факултет три години имавме предмет `Психологија со Психопатологија` и одевме на пракса во Психијатрија, Бардовци, Идризово... :lol: (тоа ми беа омилени предавања, немав ни час пропуштено), и верувајте 50% од ментално болните личности тврдат дека некој им прави маѓии, и во тоа бараат оправдување за своите неуспеси или ситуацијата во која се наоѓаат :wasntme: Тажно...

инаку за blond :
    Темава е `Фемина Трачеви`, овде не, бараме совети туку се шегуваме :)
    Неса постираше пост од друѓа девојка, она `фала богу` нема таков проблем :lol:

На senza.parole и blond им се допаѓа ова.
  20. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Фала Алис :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.