Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фемина трачеви

Дискусија во 'Канта' започната од Unfaithful18, 12 септември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MadeinHeaven

MadeinHeaven Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70

Да да , сфатив дека бил посебен ама сепак ти разбудил чуства ..и ми се допадна како си го објаснила ми ја долови сликата, имав читано на еден форум еден тип опишува како девојка му му го п*шела ама она детално се сликовито незнам како не го опиша.... па како ја с*ксал ау ... па у кои пози типот се раскажал од а до ш :D:D:D :$ ... :D :D

2. MadeinHeaven

MadeinHeaven Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70

:o :o :o ја сега дознав дека има од 13 години ? немам прочитано никаде а веќе подолго време сум на форумот не сум многу активна во пишувањето ама редовно читам... се извинувам за офф топикот ама да знам да не се избацам некогаш . Благодарам

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Вајлд ЧАјлд и Анни (со помалку н) се по 13 години :)

4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    јас ќе си бидам малку оф, ама морам да си ја прашам оффспринг оти смени име :tmi:

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Бројче, окапувам одамна по форуми. Периодот кога се зачленив немав дремено на форум може 3 месеци. Имав акаунти на повеќе форуми ама не ми беа интересни. А за овде не ни знаев дека постои. Мислев дека е и ова некој сајт како Гламстик. И случајно хороскоп чепкав и гледам горе во ќошето ФОРУМ. Ми светнаа очињата, викам ај да видам само да не е некој детски како тој што кажав. Разгледав, ми се виде интересно. Викам ај ќе се регнам, што има врска... И така, мислев нема ни да бидам многу активна и го шлапнав тоа безвезе корисничко име. На еден друг форум каде што бев доста активна имав акаунт Дарк(....). Еден форумџија често знаеше да ме нарече Дарки, па така по него ми текна и со тоа име се зачленив. ама кога почнав да станувам поактивна почна да ми пречи. Затоа што не ме отсликува и ептен ми беше детски. Се осеќав како некоја емовка пред вени сечење :) Оффспринг ми е таман, голем обожавател сум на групата па затоа и тоа име. Несакав под друг ник затоа што веднаш ќе се познаваше дека сум јас ако чита некој одстрана. Но не е битно, обично секаде се потпишувам Архангел. Сите што ме знаат, знаат дека сум фан нумеро уно на Архангел и Вртев, па затоа нејќев, дека нели анонимен форумов :)

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    :clap: браво за темава
    Не сум мн по пишување ама редовно ве читам,и не знам какви се глупости прочитав..Мартина срцуш не ми се верува что девојче ке беше абе просто од такт ме вадеше од што беше нападна, ми се идеше компјутерот да го скршам, па колку солеше паметт ццц..за Прити ноу комент кој знае кој филм бешее...прича за себе (бтв лп за прити која е кој е онлине ). Абе секакви луѓе има, ама мене интересно м,и беше ама не и за верување за оние мажот и жената што се смирија тука јавно си кажаа дека се сакаат хахаха има и тема мислам дека беше нешто глуми оргазми и продолжува да лажее хаха не знам како се само најдоа нели анонимен е форумов хахах ви текнува?
    Е во темите за секс не знам какви се глупости прашуваат као имаше нешто што паметам стварно ли од секс се зголемуваат колковите и што ти ја знам што уште имашее што се здебелува и 300 глупости...па кога уште ке пишат стави кондом не сврши во мене мошно ли е да сум трудна????? :o а Strawberry18 или некоја друга беше нон стоп незнаеше дали е трудна или не хаха ;) Еден куп нови теми отвори сите ги прашуваше хаха....

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Прити да правеше серии, одамна со гледаност ќе ги зезнеше и Бандини и Шеќерка. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На LovelyGirl и Offspring им се допаѓа ова.
  8. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    76
    ОМГ сега дури сфаќам дека предолго ме немало на форумов, сум пропуштила многу :lol: како слатко си се изнасмеав, да сте ми живи и здрави :lol: жалам што немам повеќе време да ви посветам, вам и на форумов, но се надевам се читкаме во брзо време. останете ми паметни, убави и насмеани девојки :*

9. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    :clap: :clap: штета што ја не зборувам олку кога имам секс, да зборував... Кој знае што ќе беше! :lol:

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    ^ И јас не зборувам, ама ете тогаш и ми беше ептен онака за паметење и го напишав детално :rofl: Деца, вие да не читате :!:

11. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Темава 10ка
    ххихухихихиухи па таа била живи скечој

12. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    1 час ја читам темава иии ми го направивте денов поубав :) :* тенкс грлс :*
    сру за оф топик :$

13. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ^^ Офспринг,тогаш ако немав шанса да ти честитам на постот за сексот,сега ти честитам... :clap:
    Баш доликува на скорпија,како што и секоја слободоумна скорпија би го опишала... :*
    А инаку,темава е ...
    Крај!
    Кој не му е погоден денот,нека се пресели тука и ќе паѓа од смеа! :D
    Браво за креативната Unfaithfull... :clap:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  14. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    ... и ние сте среќни и возбудени чекавме да не дадат на тв, се спремавме за изјави..
    пошто многу ги вреѓаше феминките од калибарот на “тутуноберачки и копачки“ па јас си купив нова мотика и се спремав за пред камера така...

На RedRose97, GaGa-GirL, TheKiketoo и 5 други им се допаѓа ова.
  15. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    абе ози срцке моја, ме изнасмеја хахаххахахах да не речам се
    помочав
    од смеење со мотикиве хахаххах :D :D :D :D :D

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.117
    Допаѓања:
    67.113
    Фала и на Офспринг што ме просветли, ццц со кого се си имаме работа тука :lol:

17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    па така беше, што да правам јас?? јас на нива ги чекав репортерите од а1!

На strangewoman му/ѝ се допаѓа ова.
  18. strangewoman

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Барем дојдоа или џабе чекањето :rofl: :rofl: :rofl:

19. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    за жал не дојдоја...
    сакав да им ја рецитирам “Копачите“, ја вежбав дома

На LovelyGirl и Offspring им се допаѓа ова.
  20. strangewoman

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    ххх срцка :*
    баш ми е жал прими искрено соочувство :talk:
    се надевам дека нема да западнеш во депресија :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.