^Прва сезона Госип е? И јас не знам што очекувам да ми ја даваат новата сезона али ај. Eдит.ГГ е од 9 денес, а потоа ќе продолжи да се емитува секој понеделник и вторник од 21:30. Кравче, ''Фринџ'' вторник и петок 22и10.
Моментално на Алфа Реквием за еден сон. Скоро почна. Леле колку сум.. Не видов дека лудото пишала пред мене.
Beчер на Cител, двоен тим во 21 и 30 Aма муабетот ми е, алелеуја нешто од 2006 ќе се покажува утре, на Cителов во 11 и 55 преку ден, Kучето шеги A на Oбн сега, за 10 мин ќе почне после него United states leland Co Pajaн гослинг Спојлер
Вечерва сум дома. Немам ГБ за трошење, толку од месецов ги истрошив сите, па некое филмче да ми предложите по телевизииве вечер да си изгледам? Ако знаете дали има по програмиве некое интересно, пишете.
По нашиве нема ништо... HRT1 - The Believer со Рајан Гослинг (22.40) HRT2 - Daylight со Силвестер Сталоне (20:00) Cinemania - Valhalla Rising (22:00)
^ Лудо, не се појавува сликата. Инаку знае ли некоја кога ќе даваат реприза од концертот на Мизар? Сношти го даваа на ТВ Сонце ама не бев тука, а не го даваат во ТВ-теката на МаксТВ.
Вечерва на Сител ќе го даваат Чарлиевите Ангели првиот дел од 21 и 35, (јас ќе го гледам пошто го немам гледано одамна) Добро е филмчето, кој го нема погледнато нека го изгледа
Кажете некое филмче да си ја пополнав вечерта, освен што ќе гледам Озборувачка ама кратко ми трае, кажете нешто интересно Па макар и за наредните денови, убава тема штета што е слабо активна
Вечерва на МТВ1 од 20.10 часот ќе го даваат The Bucket List. http://www.imdb.com/title/tt0825232/ Топло препорачувам, одличен филм.