Општи прашања Вчера ми кажа едно чупе дека на сител кажваја дека на 7ми ке го дат филмот патот до кенгурите ? Вистина е , и ако е вистина во колку сато ?
МТВ 17:15 - 19:30 Телохранител 20:15 - 22:05 Големата вода 22:05 - 00:00 Беовулф ТЕЛМА 22:30 - 00:15 Керката на мојот шеф
Сабота МТВ 17:20 - 19:30 Расипувачи на венчавки 22:15 - 00:00 Прашина Cinemania 18:00 - 20:00 P. S. Те сакам
Вечерва т.е. сега некогаш ќе го има пред дождот филмот, или пак лошо сум го запомтила насловот. И секој ден од 20.10-15 даваат македонски филмови, стварно стана најдобра телевизија и фала богу нема турски серии ептен ми се допаѓа, особено за празнициве почнаа да даваат убави филмчета
Вечерва на Фокс Лајф Заљубениот Шекспир со оскаровката Гвинет Палтроу. Филмов има добиено дури 7 оскари и е предобар филм. Кој сака нека го погледне, нема да зажали
Од понеделник до петок мислам, во 8 и 5... Има Бољи живот! На РТС. Кој пробал, знае... Не, не... Кој видел знае! http://www.youtube.com/watch?v=jIhJxzq-2Wk
[СДК] Сакам да кажам... Вечерва започнува квизот „Круг на знаење“ на МРТ1 со Дамјан Тротоар. Што мислите ќе го оттргне ли малце народов од турските серии, ќе ги привлече ли да си го проверат знаењето, ако не таму-тогаш дома од пред ТВ?
Женски знаете дали има украдени сништа на канал 5? го тргнаа филмот или што се случи? Исто и со криминални умови на сител?