Јас ќе го гледам ама како после ќе заспијам не знам . Секогаш кога гледам страшни филмови ми се гледаат по плакарот и ѕидот сенки
На канал 5 во 19.55 ЗДЕЛКА На алфа во 22.45 Четвртиот Портокал Забава со Дик и Џејн го имам гледано мн е интересен На фокс крајм има Готи во 23.00 И на АХН во 22.30 има Беше еднаш во Мексико film maniac
А моментално има нешто на ТВ? Досадно ми е, сакам да си изгледам некое интересно филмче, комедија по можност.
Лук е задолжен за борбата против мрачните сили од светот додека се обидува да си го живее нормалниот младешки живот со испити и забави. Руперт Галвин го обучува Лук, со помош на Мина Харкер, слепа вампирка - концертна пијанистка чија специјалност се вампирите, демоните, зомбите и врколаците. Најдобриот другар на Лук, Руби, исто така влегува во авантурата. Спојлер копирано од а1 Инаку да, ја имам гледано претходната епизода и ми се допаѓа.
Дали знаете некоја добра ШПАНСКА серија што се емитува по Тв? Таман го усовршив шпанскиот почнаа да ги укинуваа сериите...