Вечерва на Канал5- П.С. Те сакам во 22 и 30 Кој е расположен за романтики, нека го гледа Јас планирам
Остатоци од денот - Петок 22.04.2011, почеток: 23:55 часот A1 телевизија (ранко кажувам за оние кои сакаат да гледаат да си планираат )
Вечер во 23:20 на Канал5 Лов на татко Уште еден месец и преостанува на младата амбициозна лондончанка за да може да забремени. Откако ќе ги испроба сите можности со своето момче кое се плаши од деца, таа ќе се обиде својата желба да си ја исполни со еден близок пријател за кој ќе одлучи дека тој е совршениот татко за нејзиното дете... Режија – Ерик Стајлс Главни улоги – Хедер Грахам, Миа Киршнер ************* Моментално на А1 Забава со Дик и Џејн (Fun with Dick and Jane) Режија: Дин Парисот Сценарио: Џуд Апатов, Николас Столер Дик и Џејн живеат добар живот додека Дик не ја загуби работата откако претходно добил унапредување и ја убедил жена си да се откаже од својата работа. Дик решава да се сврти кон криминалот за да може да ги плаќа сметките..
Вечер во 23:30 часот на А1 Принцот Вијлам по повод денешниот ден хехехех јас во план сум да го гледам
хахахахххахха на сител го има бокиииии,,,,,, лелеллелеле ама јаде гомна хахахахаха, врв, врв, бруки го направи влатко илиевски