На B92 некаде од 19.00 или 19.30 даваат прво Пријатели, па Два ипол мажи и завршуваат со Сексот и градот. Репризи, ама се интересни за гледање.
А најголемо задоволство е во сабота сабајле- реприза на сите епизоди од Пријатели, а недела реприза од сите епизоди Два ипол мажи
Девојки не знам дали сте информирани али на програмана прва српкса игра Gossip Girl( озборуачка) Вчера случајно ја забележав.Игра во 14h а репризата е во 23и30h.
AXN прекина со давање на NCIS, ама не тажев долго. Сител ми ја вратил серијата. Спојлер Иако се нервирам што по 30 минути каснат, и првите пати кога снимав фактички пола епизода ја немав. Денес за беља работа уклучив пола саат подоцна да гледам, кога нели како што Сител игра требаше да почне епизодата, ама ете почнала на време а мене ми го исклучиле снимањето.
Вечер на А1 ќе дават еден филм со Џенифер Лопез во 19:30ч. п.с. Не знам кој филм... Информацијата е од мајка ми, не видела како се викал филмот.
А зошто да се замарате да чекате да гледате на тв серии кои одамна се излезени, можете да си ги гледате на нет
Во сабота на сител три комедии: -23:15 МАШКИ ЖИГОЛО - филм комедија (премиера) -00:45 НАЈДОБРО ШТО МОЖЕ - филм комедија -03:10 ДВАЈЦАТА МОЖАТ ТАКА - филм комедија