Дефинитивно Фемина, Фејсбук користам само кога треба да контактирам некој. А на Фемина ми е ептен убаво. Си читкам теми, си пишувам, сега ја подобрија и платформата. Поинтересно е.
Секако дека фемина е неспоредливо по интересна од ФБ, пред се затоа што лугето се поопуштени, по искрени, ослободени од стегите дека некој ги познава, дека тоа што ќе го пишат треба да биде глума а не она што реално се тие.... Секако дека и овде има и глума и трудење да оставиш подобар впечаток затоа што другарките ти го знаат никот итн, но во споредба со ФБ, овде искреноста е по застапена, може да се разговара на сите можни теми, да искажеш свој став по било кое прашањ.... Како што рекоа и другите, Ф Б користам само кога треба да исконтактирам со некого, инаку поголемиот дел од времето сум на Фемина. Без лажна скромност Фемина е нај добриот форум без конкуренција. Овде запознав многу прекрасни особи, за жал со некои сеуште контактирам, со некои контатот е преќинат но се на се кога би морала да бидам, без размислување би одбрала Фемина.
Femina normalno facebook recisi i ne koristam ili samo za da iskontaktiram nekoj go koristam poveke mi e dektiviran...
дефинитивно фемина има се а на фејсбук мн ретко се уклучувам зошто ми е многу глупо со оние селфи случајна...
Вака излгедаат девојките на ФБ кои со тртлење и напрчени усни како шатки собираат лајкови ... ФЕМИНА дефинитивно....ФБ никако