Дефинитивно фемина,фацебоок sucks го мразам и сега планирам и да го деактивирам заради него и оценките ми се намалени Незнам зошто и си направив И многу ми е чудно кога некој ќе ми каже немам фацебоок и подобро да не си направите, глуп е секој ден се менува нешто сега овој timeline уф го мразам се ми е размешано!!! Во последно време не ни го користам само за потреби да прашам некој за домашно и такви ствари, од коа си направив акоунт на фемина немам 10 мин. на фб седнато! позз феминки
Во исто време сум уклучена и на фејсбук и на фемина...но веќе подолго време размислувам дали да си го деактивирам фб.
Фејсбук немам и цело време кога седам на компјутер го поминувам на Фемина.А кога имав фејсбук и не седев баш многу .. Седев само кога беше уклучен сегашниот ми дечко..(тогаш ми беше брат на фб ) ,и мн си ги сакав муабетчината со него. и дојде ред сега и двајцата немаме фб,само на телефон дремам и на Фемина се разбира аа че забораев да и на скајп и на мсн Старомодни сме бе
Една другарка цело време ми викаше да си направам акаунт на фемина, и кога конечно си направив, сеа скоро по цел ден дремам.и интересно ми е.Дефинитивно фејсбук стана срање, и се повеќе го растура карактерот на оние ,,помалите,,
Си направив account на Femina.mk бидејќи многу сакав да ги коментирам статиите кога првпат влегов во ФОРУМ ништо не ми беше јасно но кога подобро се запознав со форумот и со „целата" фемина почнав да „СКАПУВАМ" по цел ден...сега дури и ми е криво што имам профил на Facebook.Фемина.мк е 10000000 пати поитересно и позабавно
На 2те сум ама на фемина седам повеќе бидејќи има интересни статии за читање на facebook што има? глупости..?
Седам на ФБ, ама само онлине , а си шаркам и читам по Фемина , има доста интересни работи, и новости кои не ги знаеш а тука ги дознаваш
Фејсбук немам- а и не ми недостига, а на Фемина се зачленив бидејки ако не е овој форумов навистина нема што да се прави дома, ке умрам од досада, а и забавно е, има дружење, морам да кажам дека многу научив од вас мили ем драги.