на фемина бидејќи овде можеш да побараш совети и се речиси сите се женски можеш на раат да си прашаш а на фб малце е досадно :/
Нема vs туку фемина + фб! Обично фб оставен ми е секогаш така, филм ќе си пуштам или на фемина си дремуцкам.
Зависи кога како.ФБ ми е секогаш вклучен и секогаш сум офлајн ,онака од навика го вклучувам,не оти правам нешто Фемина некогаш ја заборавам,некогаш сум само на неа,зависи од периодот.
Фемина затоа што ми е поинтересно овде,си читам мислења,си пишувам мислења,дознавам нови работи,запознавам членови...На Фезјбук ќе пукнеш од досада а и нема ништо друго освен некои што пишат статуси во врска-слободен или некои безвезални статуси...Фемина си е Фемина најдобар сајт во Македонија!!!
Фејсбук секако Фемина отварам онака да си читнам нешто ама фејсбук мора во денот да го отворам како дрога ми е
фемина и фејсбук ми се во исто време укл. сепак би одбрала фемина,кога сум на фб уште повеќе се нериврам...
фемина, не затоа што немам профил на фејсбук туку мн поубаво ми е тука отколку да губам време на глупости како што е фејсбукот
И Фемина и Фејсбук отварам паралелно, фејсбук во еден таб фемина во друг, ама фејсбукот онака ми седи уклучен а дремам на фемина
ФЕМИНА!! Еве денеска нешто не ми се уклучува фб-то и сватив дека без фемина нема шанси да го поминам денот