И фемина и фејсбук имаат исто значење за мене.Разликата е во тоа што тука има совети а на фб глупости.Инаку кога сум на фб сум и на фемина.Досадно е без нив
фејзбук-тука ми се пријателите се допишувам и се. фемина- можам и без него многу пати ич не влагам ама после коа ке влезам незнам од кај да почнам со читање, но некогаш ми се здосадува
порано нонстоп висев на фб.но бидејки бев нонстоп онлине а таму се гледа и бев со моето име бев озборувана како ништо др не правам а верувајте стигнувам и да средам и да исцистам и да поседам макар 1 цас на ком. ?Нон стоп сум дома и дружењето преку ком ми е бекство од реалниот живот кој мене ми е пеколен.Знаете и јас сакам реални пријатели но такви се малку а и тие ја злоупотребуваат секоја информација,а овде можам да си го кажам моето мислење без осуда а може да добијам и понекој совет. ЗАТОА БИРАМ ФЕМИНА МН ВЕ САКАМ МОИ ФЕМИНКИ
И Фејсбук и Фемина секаде има по нешто. На фб пријателите, тука интересни теми за споделување мислења. Тие се двете страни кои ги отварам секој ден по милион пати
Абе да ги споредам не можам, колку седам на фејсбук толку сум и на фемина....рутината ми е во едното прозорче тоа во друготов тоа...фејцбукот за лајкови и чашитлама феминава за проширување на погледите