фемина бидејки можам да си кажам се што ми лежи на душичката и секако се што ме прави среќна а знам нема никој да ми завидува и да ми прави лице туку можам само да добијам искрени совети.ФЕМИНА ИТС НАМБР 1
Femina.mkСе повеќе се одвикнувам од фб и се повеќе се навикнувам на Фемина тоа е така бидејќи увидов дека времето треба да си го трошам на нешто корисно а тоа ми го овозможува фемина и сите феминки на форумов сите сте многу љубезни и секогаш и секогаш кога ми е тешко да се одлучам за нешто вие сте тука за мене ви благодарам Феминки мои на форумов сум зачленета 3 месеци и научив многу работи,редовно го посетувам и се разбира дека и во иднина ќе наоѓам време да го посетувам
Фемина, повеќе времето го поминувам тука. На фб се уклучувам гледам што има ново на почетна, нотификации, пораки и се одјавувам, здосаден ми е ептен фејсбукот.
Кога ќе седнам на компјутер и на фемина и на фб се укл, но на фб гледам сто има пораки нотификации и сл, а на фемина седам
Порано седев повеќе на фб, дома кога сум фемина ми е секогаш уклучена.. Инаку фб не го ни користам веќе само ако ми пише некој или да видам што има на 5минути.. Поинтересна ми е фемина