Вајлд кога ќе ти текне дека вакви примероци не заслужуваат внимание, нема ни да ти текне да реплицираш.
Колку е само понижувачко мислењето дека промискуитетни жени не се перцепирани како "достојни" за да бидат во сериозна врска со некого поради фактот што истите не дозволуваат да бидат манипулирани од мажите со бајката за пепелашка...
Јас мислам дека тетанусов е некој дупли профил на некој баниран член, па сега направил нов за да не' тормози тука. Во живо којзнае колку вакви мажјаци има.
Не мораш да ги игнорираш, можеш да ги тролаш. Само не ги сфаќај озбилно. Прости им, не знаат што зборат
Јас на тоа "FYI имам редовен секс" не можев да се воздржам. Уште смешно ми е Но да, сериозна дискусија со ликов тешко дека е возможна.
„Па ја бе батка, коа ќе решам да искочам у град, коа ќе опнам бела кошула бе, кравата, бела панталона, бела чорапа, бела кондура, се појавам со бело сако, на корзо или у кафана било каде, па нема женска… шо не ми се свиѓа бе.“ На Тошо Малерот ме потсети, не можам сликава да ја извадам од глава. „Нема жена што не сум ја имал, што не сум ја удрил по г'з де“
Абе овој е некој искомплексиран од кајгана што се палите па вие толку нека јаде гомна само тоа знае, се гледа дека го одјебала некоја паметна или зависел од жена и ајде сега да му се исплате тоа да руга да се нарпаве паметен да го користе патријахалниот булшит
Не, ја третирам достоинствено за разлика од другите, затоа што оваа е различна. Но, и добар дел од другите ми изгледаа различни на почетокот... Се јави промискуитетната да си ги оправда/рационализира своите постапки.
Се надевам таа не те третира со достоинство оти си развратник и си бил со многу жени. Заслужува девојчето некој поштен и чист.
Тоа што сум бил со повеќе жени не ме прави развратник. Ниту еднаш не сум изневерил, за разлика од некои. Ова не треба да го заборавате
Те прај, колку и да сакаш да мислиш дека ти е клуч, само ти е легло на болести сега. Ију, развратник. Гнасно.
Оооооо, јадан он. Ваљда биле различни, ама виделе со кој си имале работа па рекле буквално „кој го ебе, неќам јас“ Како се вика клуч што не отклучил ни една брава? Може тетанус му е никот затоа што е како 'рѓава шајка