ХХАХХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХА Па и јас од медицински аспект ти зборам ама и од морален. Морално ти си развратник. Медицински ти си болесн--- преносител на сексуално преносливи болести. Нечеснику.
Кога ќе кажеш „за разлика од некои“, колку време ти трае чувството на супериорност и лажна валидација? А си слушнал за непознат клуч што го наоѓаш дома и го пикаш во секоја брава на секунда за да провериш дали таму припаѓа? И кога ќе сфатиш дека е ничив клучот, бравите ти се криви?
Многу лесно се расфрлате со мислења и предрасуди а всушност ништо не знаете за мене. Јас во суштина сум комплетно изградена и оформена личност, зависна од никој. Вработен со солидна плата, автмобил, живеам сам и си ги плаќам сметките. Готвам, перам, пеглам, поправам бојлери, ковам (во двете смисли на зборот), менувам штекери и се разбирам од електроника иако не ми е струка. Помагам на моите колеги и колешки, помагам на соседите, рециклирам и се грижам за животната средина. Ги почитувам сите луѓе без разлика на нивниот социјален статус. Тоа што моето искуство во животот, и искуството на моите пријатели со модерниве жени, ме има натерано остро да ги критикувам овие дебилни движења како феминизмот, не значи дека ти дава за право да ми велиш „кој си ти“. Здраво граду бе ти е никот. Ало. Океј и мојот не е нешто подобар. Ќе видиме.
ЛЕЛЕ бе не можам, ковал во двете смисли на зборот. На редит има еден посебен сабредит што се вика r/ihavesex. За таму си. На никого не му е гајле каква изградена личност си ниту пак што си достигнал во животот, а и немаш потреба да се докажуваш. Твоиве мислења нема да ни станат привлечни ниту пак прифатливи само затоа што знаеш да пеглаш. Здраво, комплекс на супериорност.
А дали сфаќаш дека тоа зошто добиваш негативни коментари е тоа што изразуваш елементарно непочитување кон жени? Пред денес не ја ни читав темава, и во само едно мислење успеа да ме убедиш дека не почитуваш жени. Зрачиш со мизогинија. Не мора ни да се објаснуваш кој си, видовме.
@DAngel леле то не видов се пресмеав. На ова ме потсети, кога Холт мораше да лажи дека не е геј и дека уствари има секс со жени.
Можеби да не ги сведуваше жените на ниво на брави и секој пост да не ти вриштеше од очајна потреба да се осеќаш супериорно над женскиот род, немаше ни да добиеш коментари од кои сега се жалиш. Ама можеби јас грешам, можеби уживаш во вниманието што ти го посветија.
Па чувствувам потреба да се докажам кога се расфрлате со етикети. Треба да се аргументира а не да се напаѓа на лична основа без „елементарно“ познавање.
Шо ме боле ти што работеш и кој си шо си гледам го само твоето мислење и ментален склоп, твое мислење и ние те искоментиравме вие примитивците сакате да напаѓате а кога вас ке ве нападнат како да сте поразени.