барам вакви стари бурди сигурно имате дома зафрлено од мајки од баби што не се користат сакам да прашамм дали некој има
Не знам дали е во склоп на темава, но има ли некој да понуди стручна литература? Од областа на кривично право, поточно малолетнички криминал, деликвенција, социјална патологија или нешто слично да е поврзано со малолетници.. Ако има некој таков нека ми пише ќе се договориме за цена, би му била бескрајно благодарна.
Продавам: 1. Казна за гревот-Ноќта кога дојдоа сватовите - Јелена Бачиќ Алимпиќ(150ден.) 2. Сенки од минатото - Лусинда Рајли (200ден.) 3. Принц на бел коњ - Џуд Деверо (200ден.) 4. Вљубувања - Хавиер Мариас (150ден.) 5. Кој сее ветар - Неле Нојхаус (200ден.) 6. Макбер - Џем Мумџу (50ден.) 7. На работ на разумот, Бриџит Џонс - Хелен Филдинг (150ден.) 8. Вкусот на гревот - Зорана Шулц (200ден.) 9. Роза за балерината - Лурлин МекДениел (150ден.) 10. Вистини за мене - Дебора Кеј Дејвис (100ден.) 11. Крововите на Техеран - Махбод Сераџи (200ден.)
Дечки, купувам латинско македонски речник од Валериј Софрониевски, ако продава некој контактирајте ме во лп или тука
Ѓорги Абаџиев -Пустина -100ден Толстој- Ана Карерина (1) 200ден Заим Топчиќ- Црни снегови 150ден Густав Флобер-Сентиментално воспитување-цена по договор. Чарлс Дикенс-Оливер Твист -70ден Жорж Санд -Малечката Фадета -150ден Херман Хесе - Среќен е тој што умее да сака -150ден Данте Алигери -Пеколот -250ден Ташко Георгиевски-Змиски ветер-100ден Едит:понудете книги од Мураками
Продавам: Хари Потер и Реликвиите на смртта Хари Потер и Полукрвниот Принц Продавачка на егзотика - Миранда Дикинсон Далеку од очи, далеку од срце - Мерилин Кеј Подобро некогаш, отколку никогаш - Мерилин Кеј (овие две книги се првите два дела од Надарени) цена и подетални информации инбокс
дали некој ја има дупка во мозокот - димко тасевски дитас очајно ја барам книгава со години се израдував кога ми кажаа дека ја има во библиотека отидво и ја немало во компјутер стои дека ја имаат а на рафт ја нема "СРЕЌА"
Првaтa 900(пo книжaри е 1900) сo милиoн слики вo бoјa, преубaви илустрaции Втoрaтa 500(јa купив 1100, тврдa кoрицa)
Дечки, дали има некој што редовно се движи на релација Скопје-Охрид, па да средиме за Космосот со Природниов?
За продажба: - Luda Ljubav oд Александра Потер - Сирена од Триција Рејбрн - Unika,Огнот на Животот од AJ Allibis - Aјлин од Ајше Кулин - На Крајот на Виножитото од Сесилија Ахерн - Kraljica Juga од Аrturo Peres Reverte - Еден Ден од Дејвид Николс - Писмото на Госпоѓа Вилма од Јелена Бачиќ Алимпиќ - I molicu ako treba од Suzan Donova - Теодора од Стела Дафи - Три Метри над небото и Те Посакувам од Федерико Моча - Дваесеттата Сопруга,Празникот на Розите,Принцезата во Сенка од Инду Сундаресан - Посакувам да си тука од Франсеск Миралјес - Лекции за љубовната болка од Кети Кели - Љубов на Југ од Хелен Фрит Пауел - Тагата на Самурајот од Виктор Дел Арбол
По колку ги продаваш? Дали ги трампаш со Рингишпил,(Писмото од г-ѓ Вилма го имаш) и Последната пролет во Париз?
Ги продавам од Јелена Б.А. 3те нејзини- Рингишпил,Писмото на г-ѓа Вилма, Последната ноќ во Париз,која сака нека извести.