Дали некој ја има на македонски "Како да го излечите својот живот" - Лујза Хеј? Ја барам долг период нигде ја нема и ниту е во план за печатење нови изданија, под знак прашалник е дури и за на саем на книги. Ја имам на англиски во лаптоп но ми треба во вакво печатено, мкд издание. Доколку ја имате или знаете некој кој ја има и би сакал да ја продаде, пишувајте
Како омилен чик лит серијал, ги имам сите 6 книги до сега во е-верзија на англиски. Нема да ми биде проблем да ги споделам ако сакате.
Здраво на сите , продавам лектири за основно (од 1 до 8 одд) нормално пониски цени од книжарите. Се надевам дека требаат на некој од вас
Ако можи во ЛП или тука да ми пишиш кои книги за 7 и 8 одд ги имаш и цена, фактички за 8 и 9то по ново ми треба. Конкретно дали ја имаш "Дневникот на Ана Франк"?
Од мене некои за продавање ( а може и размена за некој трилер, мистерија, .... ) Еленор и Парк Вампирска академија 1 Вапирска академија 2 - Студеница Паднати Лорент Кејт Измачување ( втор дел на Паднати ) Ангелски јазици - Димитар Динев Ловец на змејови Пишете ми за инфо ако ви треба .