Дали има некој од старите учебници за средно гимнзиско образование. Од тие што беа пред овие учебници по кои денес се учи. Не е битно за која година се.
Дали случајно некој ја подарува или продава оваа книга? (или можеби знаете каде можам да ја најдам) Благодарам
Една другарка продава книги на англиски, џејн Ер..гордост и предрасуди...ако има заинтересирани да ве поврзам или да ја упатам каде да ги продаде
Продавам учебници за гимназија, печатени 1999 до 2003 година. Ако има некој заинтересиран нека пише лп
И јас имам некој од учебниците за гимназија за продажба. 1.Книгите од серијалот Самрак од Стефани Мајер. 2.Колекционер 1 и 2 од Драган Таневски. 3.Се од Парис и Фицек ( за нив може и замена со други книги особено од Сара Џио). 4.Јулија од Ен Фортие. 5.Жената на патникот низ времето од Одри Нифенегер. За подетални информации пишете лп. @maaraa96 ако ги имаш уште книгите пиши ми лп да се договориме за купување.
ИМАМ ПОВЕЌЕ НОВИ КНИГИ, РЕЧНИЦИ, КНИГИ ЗА ЈОГА И СЛ. ЗА ПРОДАЖБА ДОКОЛКУ ЗЕМЕТЕ 2 КНИГИ ИЛИ ПОВЕЌЕ СЛЕДУВА ПОПУСТ Последната пролет во Париз н- ЈЕЛЕНА БАЧИЌ АЛИМПИЌ - 400 ден (нова книга ) Дијанетика- 800 ден- намалена 700 ден Моќта на мислите - Свами Шивананда -150 ден (нова книга) Папокот на светот-Венко Андоновски = 270 ден Винка Саздова - Понекогаш доага среќа (нова книга) = 200 ден Белата светлина во Париз – Тереза Ревај - 320 ден ( нова книга ) Сите соништа на светот- – Тереза Ревај - 300 ден ( нова книга ) Антони де Мело- Патот на љубовта (нова книга) =200 ден Убавина и тага - Јасунари Кавабата (нова книга )=150 ден Змија - Стиг Дагерман (нова книга )= 200 ден Среќен е тој што умее да сака – Херман Хесе (нова книга)=280 ден (нова книга) Балзак и малата кинеска шивачка (нова книга) = 200 ден Оркански височини - Емили Бронте - 150 ден АНА КАРЕНИНА - ЛАВ Н.ТОЛСТОЈ - 200 ден ГОСПОДИН ПИП - Лојд Џоунс - 250 ден ( нова книга ) The Master Bedroom: A Novel ( нова книга ) - 400 ден намалена 350 ден Secret Relations - Book by Annabel Dilke - ( нова книга ) - 400 ден Мали слатки откази- Сали Кослоу - 220 ден Американски дервиш - 280 ден (нова книга) Странец во ноќта - Вероника Хенри -300 ден (нова книга) Сети се да ме заборавиш - Мариа Јова - 180 ден (нова книга) Луѓе и момчиња - Тони Парсонс - 150 ден (нова книга) Светата крв светиот грал - 250 ден Продавачка на Егзотика - Миранда Дикинсон - 300 ден (нова книга) Нашето последно кафе - Коста Петров - 100 ден Прељуба - Пауло Коелјо -220 ден Спас - Исидора Бјелица - 220 ден (нова книга) Доналд Трамп-Роберт Киосаки - Zosto zelimo da budete bogati ( нова книга ) 900 ден