Продавам читач за електронски книги Tolino vision hd 4 со околу 200 книги на српски јазик (со можност да додадам плус ако имате желба), има и оргинална кожна футрола Карактеристиките може да ги видите на овој линк: https://mytolino.com/tolino-vision-4hd/technical-specifications/
Ги продавам книгите: - Големите прашања на филозофијата на правото - Симон Гојар-Фабр; - Мотивација, посредништво и јавна политика - Џулиан ле Гранд; - Моќта на разузнавањето во мир и во војна - Мајкл Херман; - Меѓународен маркетинг - Роџер Бенет и Џим Блит; - Пиењето како проблем - Ник Хедер и Ијан Робертсон; - Генетика на синдромите на дебелината - Стивен О'Рајли, Филип Билс; - Гените како храна - Стивен Нотингам Сите се нови.
Дали некој има книги за продавање од авторите како Линвуд Баркли, Себастијан Фицек, Ју Несбе и слично?
Пријатели ја барам книгава Чест од Елиф Шафак, да не ја има некој или да не знаете некој кој ја има? Бидејки во ТРИ одамна ја нема и сега уште таа ми остана пред да искочи "10 минути и 38 секунди".
Дали некој знае каде можам да купам тука во Скопје книги на германски јазик? Порано имаше германска книжарница спорти Камени мост, ама таа е затворена сега.
Здраво на сите, имам еден куп книги и лектири кои што ги продавам. Сите се во одлична состојба и цените се многу поволни. Заинтересираните слободно исконтактирајте ме, повелете листа: 1. Том Соер 2. Бојан 3. Времеплов 4. Хаклбери Фин 5. Орхан 6. Пипи долгиот чорап 7. Пинокио 8. Ѕвездени перничиња 9. Оливер Твист 10. Црни и жолти 11. Раскази – Николај Хајтов 12. Доктор Офболи 13. Маслинови гранчиња 14. Зоки Поки 15. Модричка тетратка 16. Басни избор 17. Патешествието на Мугра (Историја на Нарнија) 18. Поетска читанка 19. Песни – Васил Куновски 20. Приказни по телефон 21. За сите деца - Васил Куновски 22. Волшебни приказни 23. Македонски народни хумористични приказни 1 24. Македонски народни хумористични приказни 2 25. Улавите години 1 26. Улавите години 2 27. Повикот на дивината 28. Девојките на Марко 29. Бескрајна приказна – Михаил Енде 30. Кристална планета 31. Двојната лота 32. Пат околу светот за 80 дена 33. Мери Попинс 34. Бела грива 35. Втората смена 36. Таро од земјата на планините 37. Сребрените снегови 38. Марта 39. Македонско народно литературно богатство 40. Мојот прв лексикон 41. Тарзан и луѓето леопарди 42. Роки Рок 43. Збирка – VII 1 44. Збирка – VII 2 45. Виножито – поими од теоријата на литературата 46. Двоглавиот Кондор 47. Вујко Вања 48. Срце – Едмондо Де Амичис 49. Процес – Франц Кафка 50. Страданијата на младиот Вертер – Гете 51. Тартиф – Молиер 52. Црни овци – антологија на светскиот расказ 53. Чорбаџи Теодос – Васил Иљоски 54. Силјан штркот 55. Диво месо 56. Турски народни приказни
Женски ако има некоја повеќе книги за продажба, лесни за читање нека ми пише во ЛП. Сакам да купам повеќе и затоа повеќе ми се исплаќа на старо да земам, ако најдам.
Ja baram Elementarni cestici od Uelbek izdadena od Tri..ako nekoj ja ima i saka da ja prodade neka me kontaktira vo poraka..
Здраво девојки, дали има некоја што продава книги тука? Заинтересирана сум да купам, ве молам пишете ми наслови
Да прашам и овде, мада тешко, али да пробам Да не ја има некој случајно од Belinda Carlisle - Lips Unsealed?