Ја продавам "Sifting through the madness for the word, the line, the way", нови поеми, од Чарлс Буковски. Книгата е потполно нова, купена за 900 денари, ја продавам за 500. Ги продавам и "Мојот поредок на светот" од Адолф Хитлер и "Хитлер каков што го познавав" од Оксана Дворниченко, двете за 800, а една за 400.
Продавам: The Twilight Saga - Stephenie Meyer - 800 денари Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn The Host - Stephenie Meyer - 200 денари Dr Jekyll and Mr Hyde - Robert Louis Stevenson 50 денари The Count of Monte Cristo - Alexander Dumas 50 денари Улица - Славко Јаневски 50 денари Парадоксот на Диоген/ Матурска вечер/ Обрачи - Томе Арсовски 50 денари Пасквелија - Живко Чинго 50 денари Двобој - Чехов 50 денари Пан - Кнут Хамсун 50 денари Побарај го моето лице - Џон Апдајк 50 денари Гримус - Салман Ружди 50 денари
Се продава Англиско -македонски/Македонско-англиски речник со 100000 збора на 1000 страни Цена - 1000 ден
Ги продавам следниве учебници по француски јазик: Junior 3 Café Crème 1 Le Nouveau Taxi ! 2 Le Nouveau Taxi ! 3 Alter Ego 2 Alter Ego 4
Дали можи некој да ми кажи каде можам да ги купам од 2рата до 7мата книга од Хари Потер на англиски, имав слушнато некаде дека можи да се купат поевтино, ако сте информирани.
Од awesome books втора рака се поевтини. 3 евра е достава, мене за еден месец ми стигаат, поради короната инаку за помалку.
Ахам, сакам да видам Да баш преѓе гледав на страната, сакам да ги купам сите, но слушнав некаде дека ги има за 2000 денари сите 7 книги па реков да прашам да не знае некој, ептен сум нестрплива сакам одма да ги земам, а ги имам првите 5 прочитано хаха. Фала за одговорот
Сега барав и не можам да најдам во која група го видов постот. Во некои од групите за продажба на стари книги беше