Ги барам следниве книги од Елизабет Адлер, во Култура повеќе не се издаваат, не знам каде може да ги најдам (во повеќето книжарници ги нема), доколку знаете некаде да има, пишете ми : - Лето во Тоскана - Да се сретнеме во Венеција Сите досегашни преводи и ги имам (вкупно осум), само овие 2 ми недостасуваат
Продавам стручна литература,нови се скроз -Основи на спортскиот менаџмент -Менаџмент на човечки ресурси во спортот и рекреацијата И романот Лолита,исто така нов
Книгата ја имаш во Веро во Кисела Вода. Да не ја има некој случајно Барај и ќе добиеш од Естер и Џери Хикс?
https://www.kafepauza.mk/knigi/kniga-1q84-haruki-murakami/ Здраво! Дали можеби некој ја има и ја продава првата книга од оваа трилогија?
Не дека 5 викаш а полица се две. Поефтино е тие? Да ги барам на старо некој ако ги има? Да пуштам абер?
Би ти била благодарна Ја немам читано долгата верзија и така по кефски ми е да ја имам постарата верзија со тврди корици
Дали некој знае каде можам да ја купам книгата Пустинскиот цвет? Варис Дирие е автор, ако не се лажам. Книгава ја барам одамна, не можам да ја најдам нигде по издавачките куќи, најверојатно дека е старо издание. Извинете за офф топик