Продавам: Гостинот на папата- Владимир Волков Последниот завет- Сем Борн Деца- Иво Андриќ Моќта на потсвеста- Џозеф Марфи
Јас ја барам "Мајка" од Перл Бак ама постаро издание, 4 книги се во комплет: "Трите ќерки на госпоѓа Лијанг", "Синови", "Добра земја" и "Мајка", книгите се кремави со црвено-златни букви, тврд повез. "Мајка" сум ја позајмила и еве десет години не е вратена.
И јас ги сакам книгите од Перл Бак. @J.Ivanoska ако ги има на залиха, да ми ги чува. Уште една: Лествица од Св. Јован Лествичник. Табернакул веќе не ја издава, па не можам да ја најдам. Ако некој ја има и сака да ја продаде, нека ме контактира.
Купувам книги до 100 ден,современа литература, љубовни романи, драми, yang-adult,чик литература, популарна психологија... Сакам да си ја збогатам домашната библиотека, ако имате нешто, понудете!
Јас ја продавам книгава, српско издание, 190ден. И Десетиот увид, мислам дека ова е втора книга, следи по Целестинско пророштво. Исто ја продавам и Бакни ја жабата од Брајан Трејси, 200ден, сосема нова.