Продавам книги: На Македонски: - Љубов на Југ - Х.Ф.Пауел - Огнот на животот - Е.Ј.Аllibis - Тагата на Самурајот - В.Дел Арбол - Сирена - T.Рејбрн - Без збогување - Линвуд Баркли - Опасно блиску - Линвуд Баркли - Исповед - Кери Болдвин - Девојката од возот - Пола Хокинс - Разбудената Убавица - Дона Кофман - Ако Ангелите горат - Лин Веил На Англиски: - Panic - Lauren Oliver - Wallbanger - Alica Clayton
Продавам книги Девојката со портокали - 100 ден Кличот на алхемичарот-100 ден Вампирски дневници - Борба-150 ден Кумешноста на љубовта -100 ден
Девојки, имам нешто ново на залиха. Ми стигнаа едни сијалички, ми останаа уште околу десетина. Многу се удобни, користам веќе една месец дена, на малиот му читам приказни секоја вечер пред спиење и сум многу задоволна, немам потреба од големата сијалица веќе Еве слики од сијаличките, цената е 200 денари имам во различни бои. Поздрав
Ги барам Руските класици што одеа со весник пред некоја година. Ако има некој што сака да ги продаде нека ме контактира
Најдов дома некои стари книги што сакам да ги продадам. По 250 денари. На српски јазик се сите,кој е заинтересиран нека ми пиши во ЛП. Ако има заинтересирани ќе се најдиме во Битола,бидејќи тука живеам.
Продавам: На македонски: Џоконда-Лусил Тарнер Индиго Бомбај-Ј.М.Георгиева Еднаш во животот-Кети Кели Куќата на Ривертон-Кејт Мортон Пиратот-Харолд Робинс 50 нијанси сиво(сите три дела)-Е.Л.Џејмс Врати ми се,Дали ме чекаш,Спаси ме,Што би правел јас без тебе,Девојката од хартија,7 години подоцна,Ангелски повик-Гијом Мисо Последна пролет во Париз-Ј.Б.Алимпиќ Розата на Севастопол-Катерина Мекмехон Трчај дома-Лори Лансенс Мајката на Перл-Морин Ли Четвртиот Кенеди-Марио Пузо Пустински цвет и пустинска роза-Варис Дидие Московска сага-А.Д.Милер Пламен од истокот Девојката од рускиот кварт-Кејт Фарнивал Златната доба на надежта-Тереза Ревај Љубов и поврзаност-Ерика Џејмс Толкување на убиство-Џед Рубенфелд Спутник љубов и Јужно од границата западно од сонцето-Мураками Јас,Мона Лиза-Џин Калогридис Портата од кафезот-Кејт Хикмен Мадам Тисо-Мишел Моран Книгите од Гијом Мисо и Мураками по 100 ден,останатите од 150 до 200 ден. Имам и многу на српски.
На српски јазик. Цената им е 200 ден Zavesa od zada-Isaija Janakone Dragulj Indije i Prosjak pred vratima -Talasa Ali Prokletstvo-Harold Robins Bogomdana domacica-Sofi Kinsela Tragom mrtve princeze-Kenize Murad Kcerкa Toskane-Marina Fiorato Sjaj zvezda-Sidni Seldon Gospodarica Rima-Luk Devenis Nasledje Bolenovih-Filipa Gregori Kraljica Juga-Arturo Perez Reverte Mesec nad Firencom-Adrijen Makdonel Kerini dnevnici и Peta Avenija-Kendas Bushnel Druga strana Ljubavi-Sali Boman
Tocka na kulminacija-Pamela Kler Sogolena pred tebe-Silvija Dej Joga kucka-Suzan M. Da mozes da me vidis sega-Sesilija A. Shangaj bejbi - Vej Huj Gradinata na lagite-Ejlin g. Spasi me-Gijom Miso Ako ne postoi utre - Gijom Miso
Продавам: Вистини за вечнота - Сара Десен Приказни за животот-Тhe lake shore limited -Скју Милер Вљубувања- Хавиер Мариас Вистини за мене- Дебора Кеј Дејвис Макбер- Џем Мумџу