Бидејќи јас посакав анализа и за Black swan и за Inception, сакав да се заблагодарам на вашите анализи, сите ги прочитав, иако не планирам повторно да ги гледам. Black swan можеби, ама Inception нема шанси. Не сакам филмови кои ме оставаат во неизвесност. Сепак благодарам уште еднаш .
Оууу @Lady Phoenix, ама после да не ме испитувате? По такво повикување, не можам а да не дадам предлог, па ќе дадам еден за кој знам дека никој нема да гласа. The Sacrifice
Па не дека би ни се слошило да те прочитаме во темава, ама пусто е без граѓаните на Пустец. А филмов не знам зошто да не се гласа.
Ако веќе предлагаме филмови од Тарковски за кој никој нема да гласа, ја онда сакам Соларис да го предложам. @zhap4e, и ја сум да се врати Filth на листава за гласање - дефинитивно заслужува шанса.
Ако на овие им дадовме толку шанси,на следна листа..малку поживи филмови ако се може да ги вклучуваме во игра,дур не им дојде ред да ги гледаме.
Да сумираме - филмски предлози за следнава анкета: The Road Regression The Sacrifice Solaris Filth The Way Back @RainBow?
Јас ви откажав љубов. Не знам дали ќе најдам време за следниов филм, ама ако биде regression можно е. Што убаво сите за својот си гласале, да си ги изгледаме сите филмовите што сме ги гласале и мешана дискусија да има, м?
Те снема тебе и нема веќе кој да не' мотивира и координира. Не е битно, ако не го бива филмов, нека биде и друг за коментирање, само да има активност.
@Bridget дој ма,ако не си гласала..да ја решиш дилемава меѓу првите два филма... Види колку си битна. Каков фактор си. И фала ќе ти речам на крај.
Ајм бек ин д гејм. Негo дaј дa јa решиме ситуaцијaвa ствaрнo. Тaпкa у местo еднa неделa... Сaкaте дa прaвиме нoвa анкета или дa се дoгoвoриме вaкa црнo нa белo некoј oд oвие двa сo нaјвеќе глaсoви дa гледaме, м?
Сеедно. Ама во секој случај би рекла да не биде Regression зашто многу шанси му дадовме. Нека се изјаснат и други.
Паричка ако не,нека фрла некој Имаше некој што сакаше да го коментираме...во име на тие што чекаа, а и, пошто гледан ни е да го испукаме ако не..па после овој Патот.
Епa мoже кoнтрaглaсaње и пo примерoт нa кoгa двaјцa се кaрaaт третиoт кoристи еве дa биде сoлaрис пoшo јaс си гo глaсaв Шaлa нa стрaнa, дa идеме сo д рoуд aкo не a? Тaмaн средa сме, нaдежнo ќе гo фaтиме првичнoтo темпo