@Bridget, ајде, ти си ни секад тајбрејкер. Разреши ни ја дилемава што трае со денови и да ја затварам анкетата. Или, гласај за A Cure for Wellness и искомплицирај ги скроз работите.
Не бива, ова е фемина, не избори во Македонија што ќе одлучи мнозинството, тоа ќе биде Спојлер немам клан
Уште еден фали. П.С. У темава е штама неколку дена по ред, а чим почнаа намештаљки да се прават, сите се собраа овде. Македонска работа. П.П.С. Само немој на крај да не го дадам ја мандатот на филмот со највише гласови, додека победниците не ја гарантираат сувереноста и унитарноста на Фоајето.
Анкетата е затворена. Life е следниот филм за коментирање, победи fair and square. Жалби и поплаки не примаме, а пребројување на гласови и прегласување нема да има. Пфф, нашиве партии може вода да ми носат у организирање на (фер и демократски) избори. Едит: Линк за симнување: https://thepiratebay.org/torrent/17838974/Life.2017.720.HC.HDRip.800MB.MkvCage
Ццц пишав пица дека имам и одма сите на гласање Данкешн @DzingrlakaDzikica на тебе прва помислив ама мислев уште спиеш