Дури стигнам јас сте завршиле работа. Пак ли аут оф спејс, пак ли хорор, пак ли филм од 2017та да не можам салам снимка да најдам
Aaaa пресврт имаше у последна минута, што е ова Јас сакав A cure for Wellness и симнат ми е и се, ама тоа е..
Јас нема да ве дружам ако не го најдам без корејските титлови, тоа највеќе ми оди на нервиии Ако најдам ќе ставам линк тука.
пушти си го. ништо не губиш. Може ќе ти е интересен. Јас онака го предложив, ради плус нешто да има. Еее, го симнав соси корејските дрндуфки
Да ама снимката е поматна. Не е една беља. (златно A Cure for Wellness ќе рокневме 1080p од yifi... )
Life , што филм ќе беше ова , да се викаше Death , ќе беше поинтересен. Кликнав на линкот , ми искочи нов прозорец , згодни девојки во твојата околина те чекаат само тебе. Епа ништо прво згодните девојки да не ме чекаат веќе , па после ќе го гледаме филмов , верувам на тие што го предложиле филмов, во спротивно банување и прегласување
Мене па не ми го отвара линкот Не знам дали е за онлине или за спуштање,ама вака пишува Спојлер This page isn’t working www.watchfree.to redirected you too many times. Try clearing your cookies. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
Ништо не треба да спушташ. Кога ти се отвара страната, подолу има видео: Директно на него кликаш, не на друго. Првиот пат кога ќе кликнеш не се стартува, ќе ти се појави поп-ап прозорец - исклучи го поп-ап прозорецот и повторно кликни на видеото. И овој пат се појавува поп-ап прозорец - исклучи го , а филмот си стартува. кликни си го ова на видеото и имаш фул скрин.
Мене не ми го отвараше видеото,ми покажуваше како да немам нет,а имав. А со превод го има? Слабо англискиот Ќе го разберам,ама не знам перфект А ова со видеово си е исто како онлине да гледаш,познати ми се тие работи со зголемување на екран,ама ако треба да спуштам не знам тоа.
Јок, на ова нема превод. За спуштање, пример од Пират беј.. ти треба програм за спуштање: BitComet пример треба да го спуштиш и преку него ќе ти се спуштаат сите филмови и серии..торентите по Пират беј и сличните ќе ги бараш..