Јас не, а многу сакам да го гледам филмов. Не мора да е којзнае колку ХД, само да не е ептен лоша кино снимката.
Ќе почекам подобра снимка оти онаа од putlocker не ме држеше баш фокусирана и не го догледав Иначе, океј филмче. Интересен лик ми беше чичкото (almost) Путин.
Јас ви се избацив со глас у анкетата за Annihilation. Солидно филмче е ептен што може да развие добра дискусија
АЈДЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Гледам анихилејшн води, може да се смета за изгласан? Видете што убав понеделник за да се старта дискусија и да си фатиме ред. . Ако пишам мислење? Ако? Се занесувам вака дека го имам више гледано и не ми е обавеза за исполнување. Јес да мислам дека го испозаборавив и испарени ми се свежите емоции ама би се пробала за да се воскресне темата.
Ajде нова анкета да се пробаме! Наводно ќе пишав за Анихилејшн ама го забораив и пропадна работата. @Bender Rodriguez , дај екшн! Јас на одмор бев прошла недела и се изнагледав филмови и на времево некако баш ми се заарни и со оглед на тоа дека периодов ми е послободен, фино ќе ми дојдат наслови за гледање. Го предлагам Snowman иThe body (шпански некој е), пошо ми се спремни за следно гледање . Кој што има во план? Пиштете и што ви скапува во папка на десктоп и да одбереме до крај на неделава нешто, да му даеме смисла на викендот
Јас мислам дека е време за скроз нови предлози. Овие горе од анкетата верувам повеќето ги имаме изгледано сите. Кажете нешто интересно за гледање, каков било жанр. Јас планирам да го гледам Beirut повеќе заради Розамунд Пајк отколку за самата приказна, па да видиме колку ќе биде катастрофа. Периодов или навистина нема добри филмови, или сите што ги одбирам се тапа тапосана. Средина нема.
@Madam-A, не сум више дел од генералштабот, немам ингеренции врз анкетата. @Mishela, се слагам за идејата за нови предлози, а и за Beirut, не беше лош. Ја би го предложил 7 Days in Entebbe, тој ми остави добар впечаток.
Супер @Bender Rodriguez, еве имаме два нови предлози од старт. Можеби и овој In Darkness ако не ви е гледан. Не знам дали ќе го биде, го погледнав само трејлерот. Нискиот рејтинг ми мати вода, но ајде. Ете нека бидат три, другите кажувајте уште по некој пример и редно е да правиме нова анкета.
Да, да и јас мислам дека треба скроз нова анкета... Јас ја запоставив темата, овој период серии гледав, ама ќе се вратам во форма Од мене предлог за оваа недела нека биде https://m.imdb.com/title/tt6513656/?ref=m_nv_sr_1 Ајде ставајте повеќе предлози и после @RainBow нека стави анкета И малку поактивно
Aјде на гласање, кај е @Yipman2 да донесе гласачи од Пустец. Инаку јас вчера го гледав Еscape Plan 2. Така да, спремна сум ако се одбере филмов.
Само Ready Player One сум го гледала од листава...а и другите ми изгледаат интересни...ќе се погледне некој.