И тие ко членката тука. Не се како вистинскиот оригинал ама и овие се оригинал со висок квалитет по „специјална“ цена .
Јас лакови за нокти не купувам од пазар,не па нешто што се става на лице.Се знае,козметика од бижутерија и аптеки.
Епа значи стварно го претеруваат .. Тоа едно 1150 денари , па барем биди фер мајката дај го за 500 денари колку нешто да заработиш а не вака ставаш продаваш нешто кое е очигледно и може секој да го пребара да го види , уште ја дигаш цената за 3х ...
Додека има овци што можат да ги стрижат, ќе има и препродавачи кои фејк производи ги нудат како оригинали. Немам ништо против тоа да продаваат фејк, ама да не потенцираат дека се работи за оригинал, туку да си бидат искрени. Ама тоа тешко...
На Инстаграм порачав од една страница палета Naked малце си почекав но ми стигна најпосле и сум презадоволна ,не сум измамена по 100 пат ..
Originalcosmetics.mk - ја порачав пред 20тина дена но гледам ја избришале сликата ,може дека веќе попустот им завршил, им пишав сма уште не ми враќаат , ја платив 65-7€ со достава со се , со оглед на тоа дека 56€ е оригиналот ми кажаа имало сега попуст затоа сега ценава била .. Мене ми се исплати дека пробав од една страница да порачам сама и прескапо ми беше..
Во Сефора беа 50 евра, најлесно е од таму да се купи барем знаете оригинал. Отсекогаш е 54 долари Naked палета ама зависи поточно за која. И странава и мене не ми отвора.
Не е страна, профил на Инстаграм е. Не знам, јас не би дала $65-7 за нешто што може да е фејк. Се надевам лошо напишала членката. Подобро до Сефора ќе тркнам...
Ќе ви пуштам сеа слика од палетата и страницата .. Инаку па и мојава е оригинал, важно си ја добив и пресреќна сум дека одамна посакував Naked и се запнав да имам една , инаку знам дека се толку у Сефора а ниту имам кој да ми ја купи а и од странициве ти кажувам по 70-80€ со се достава ми испаѓаше а од Ибеј многу и ме краделе за жал.. Малце е валкана извинете .. Проверив и на Google и youtube слики и видеа и видов дека оригинал е фала Богу по 100ти пат