Но сефора не доставува до МК .. ама може они имаат некој попуст дека купуваат често што знам.. Важно си ја имам Еве ја страницата
Девојче, не би да те разочарувам ама големи се шансите да си платила фејк. Јас не би дала вака пари, зошто кај нас знаеме дека се нарачува од ebay и го продаваат како "oргинал".
Фалаа поубава да си купиш. Знам но ја споредив и со една мој фејк за која бев зезната и разликата е видлива ем и потешка е оваа а и боите на фејкот се различни , и плус спомнав гледав слики и видеа за да се уверам , и се е океј
@ludamaja10 да знаеш само дека оригиналните производи ко Naked, Too faced, Benefit , Huda итн се продаваат само во Sephora продавниците. MAC оригинал имаш само во Мак продавниците Ако влезеш на оригиналните страни на интернет имаш опција да пријавиш за фејк производи е понатаму незнам што може да направат. Sephora продавници имаш најблизу во Грција и Бугарија, таму можеш да ги најдеш палетите со попуст (околу 35-40 евра) ама барем си сигурна дека не ставаш (непроверени) токсични хемикалии на себе.
Точно така, знам се ова , но јас преретко патувам надвор за да воопшто најдам време да купам се тоа и фа шетам, секое патување ми траело највеќе 3 дена , но за оваа страница се распрашав не сум ни јас будала за да фрлам пари на се и сешто( да ,бев но дознав дека МК скоро НИШТО нема оригинал) но се е проверено, дури и мејлот за порачка на палетата ми го пратија , тоа неможе да е фејк. Не сум од вчера за да и јас не знам да разликувам фејк од оригинал, а и да не знам сепак постои Интернет за да се тоа се провери. Фала за вашата загриженост , позз
Не знам искрено кажав колку платив се плус достава до дома, но кажаа дека набрзо ќе одат странство и ќе има можност од Сефора да купат се што ни треба и во тие кеси и ќе ни давале порачките за да сите се уверат дека се е во ред .. Мене ми стигна запакувано у се и сешто чинеш дрога е Сега , да бев и јас во Сефора сама че си купев дека сепак вака и мене ми е поскапо ама бажно ми е оргинал а за жал повеќе сум дала на копии пари него на еден оргинал..
Девојки приметив кај нас козметика од бренд DoDo Girl но незнам каква е и дали постојат од нејзе фејкови.Ако знае некој нека каже
Сефора нема достава до МК. Ама Анастасија Беверли Хилс има се доплака 17 и нешто долари. Ако сакате брендирана козметика одете на www.feelunigue.com . Малце се поскапи да речеме naked се 54 $ во сефора, а тука 54 фунти, ама имаат попусти. А инаку црева ми се превртуваат кога ќе видам на фб демек оригинал палети huda, naked и мн други. Најјаки ми се со naked 4,5 и остали. Не порачувајте од ибеј може да добите копија. Mac се оригинал им имам пишано мејл дали имаат продавница во Мк. Треба да ми стасаат naked 3 i naked heat ќе ви сликам има многу разлика. Еве на пример ја имам huda beauty remastered таа си ја имам купено од сефора 65 евра и луѓе нема споредба како да ви кажам .
Пред некој ден другарка ми кажа дека купила есенс маскара од локална парфимерија. И кога ја отворила маскарата четкичката не била иста каква што би требало да биде, бидејќи ја има користено. Вика сосем друга четкичка имаше.
Не ни даваш конкретна информација Глоси. Но ако ги сретнеш Naked, Huda Beauty со помала цена знај фејк се.