Имам многу голем проблем на фејсбук. Ако има некој што се разбира со платени реклами нека ми пише итно !!!
Дали фејсбукот сам ви се "одјавува"? Два пати денес таман 10 минути се вклучив само ми се појави најавете се за да продолжите. И гледам места од каде сум најавен место Битола, пишува Новаци (а, IP адресата од мојот лаптоп ја пишува. Некој друг денес со истиов проблем?
Јас немам таков проблем сам да ми се ,,одјавува,, фејсбукот и да ми пишува друга локација.Можеби имаш некои вируси во лаптопот или некој ти го хакирал профилот.Најдобро ќе биде да го однесеш лаптопот на програмер за да ти стави антивирусна програма,а можеш и пасвордот да го смениш ако случајно ти е хакиран профилот.
Дали кај вас кога ќе му пишете на некој после таа поорака ви е означена како НЕПРОЧИТАНА во инбокс? Како може да е непрочитано нешто што јас сум го напишала?
Dali ako pregleduvas tugi profili od tvojot profil,toj.na koj mu go gledas profilot da dobie uzvestuvanje deka mu e pregleduvan?
Мене не ми се означуваат како непрочитани пораките што сум ги напишала на фејсбук,а кога ќе ми ги прочитаат излегува она Seen во толку и толку часот.Имам забалежано кај пораките десно од нив има More пишува,па кога ќе кликнам на тоа под него излегуваат опциите Unread,Filtred,Archived.А,од лево кај пораките што се има Recent messages и кога ќе кликнам на тоа пишува Unread messages in inbox И под него Mark all as read.Провери да не си стиснала случајно на таа опција Unread па затоа да ти се појавуваат како непрочитани сите пораки што си ги напишала на фејсбук.