Луѓе кој се разбира од ФБ нека ми помогне. Ми се појавува оваа порака кога ќе сакам да постирам нешто во една група. Но нема никаков проблем дури и админ сум во групава. Веќе 5 дена неможам ништо да пишам. Што да направам ве молам ако знаете да ми помогнете Action Blocked You have been temporarily blocked from performing this action. If you think you're seeing this by mistake, please let us know.
te izbrisale od grupa ili imas zzabrana nekoj te blokiral i ti zabranil da pristapiss .. dr nezna so moze da bidee i mislam deka posle 60 dena ke mozes povtorno da pisuvass
Дали само кај мене е вака: Ми покажува погрешен број на слики на кои одреден корисник е означен. Истото се случува и со мојот профил. Означена сум на 15 слики, а ми брои 66?
ili nekoj ti ima prateno virius i ako si go otvorila ke nemas pristap do fbto posto sega prajkat nekakvi virusi demek nekoj te spomenal vo komentar i koj ke go otvoris ne fbto ke mu bidit ness zatoa naprajsi nov fb profil i ne gi otvara virusitee
Луѓе, од прееска две вакви нотификации ми стигнаа: xxx replied to a comment that you're tagged in, а претходно па ништо ми нема стигнато дека сум тагната... Од оние вирусите ли е у прашање?
Ааа хелп!! Отворив кај едно машко в профил и во слико гледав и налетав на видео снимано тој нешто шо снимал. И одма излегов. Дали ќе се му стигни нотификација дека сум видела?
Јас бев од телефон и го отворив ова, бидејќи колешка коментирала, ми се отвори друг нешто одма исклучив не ни сконтав дека е вирус, па сега имали некаква шанса за телефонот нешто да му влегло? Имам антивирус чистев ама вели нема ништо.
како е можно на фб да се намести луѓе кои не се пријатели на фб да не можат да праќаат пораки на месенџер?
Ме интересира нешто. Откако ќе блокирате некого дали ТОЈ може да ги чита пораките што сте ги пишувале но после мн. Време, јас имав еден случај ме блокира некој што имав пишувано со него и после сакав да читам пораки но не можев да најдам facebook user, можно е по некое време да не се прикажуваат?
Откако ќе блокираш некој тој не може да те чита,ниту да ти пишува пораки освен ако не го одблокираш.Исто и ако ти блокираш некого не можеш да го читаш ниту да му пишуваш пораки освен ако не го одблокираш.
Имав меморис од предходните години од слики од чекирања од објави ама сега ги снема. Се појавуваа секој ден. Не ги дава пак. Како да ги вратам?
Ново за фб Месинџер http://www.phonearena.com/news/Face...s-and-nicknames-heres-how-to-use-them_id76748
Тие слики кај што си бил чекиран беа на твој профил или на туѓ? Ако е од твој не знам, ако биле на туѓ можно е да ги има избришано или профилот да му е деактивиран итн... друго не знам што би можело да биде.
Кај мене на профил. Има како сеќавања од минатото и секој ден ти дава што си правел пред година-две-три на истиот ден. Сега гледам дека тоа го нема.
Хм. Ај кликни тука https://www.facebook.com/onthisday и види што ќе ти даде, провери му ги опциите да не е исклучено нешто па пиши.