Инаку сакав да знам дали можи да си ги најдам пораките што сум си пишувала со една личност со која што сега не сме пријатели? побарав во архива ги нема муабетите. Друг начин?
Еве јас пошо знам можам да ти одговорам Поставки, општо и најдолу имаш преземи копија од твоите податоци.
Ми стигна на емаил и треба даодам да потврдам, само незнам за колку време ќе бидат готови ? И слики ке се објават на зидот што биле петходно поставени или ? Пораките отпосле пак кога ке ги избришам, секогаш ли ке може да се преземат како копија ?
Види место од кое си најавен/а. Ако забележиш непознато место, некој друг ти се вклучува од твојот профил.
Вo Search ќе пишеш My Top Fans и имa еднa aпликaцијa кaј штo ти ги дaвa личнoстите штo нaјмнoгу ти гo пoсетувaaт прoфилoт. Другa финтa не знaм.
Јас имам приметено дека со тие што се допишувам, ми покажува пред колку време биле на фб (па макар и едно зборче да сум пишала), а со тие што си немам воопшто пишано не ми покажува пред колку време биле online.
Не верувам да се мести. Сепак ова ќе остане мистерија сега за сега, дур се најде некој да не просветли.
Дали ви стигаат понуди за пријател од странци? Мене за рок од 3 дена 10 понуди ми стигнаа. Повеќето европски профили, со малку пријатели и сумљива профилна слика. Знам дека сум популарен на фб, ама до толку не сум за да ми испраќаат понуди толку многу за толку краток период.
Другарчиња, дали може да се види пасвордот за најава кога фб профилот е отворен, дали постои некаде опција да се види кој ти пасс. Јас на мобилен сум пријавена на фб, а од комјутер хехех ја заборавив лозинката. Тешко мене, а сега ја менував... Не знам што сторив хехехеххех