Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фејсбук (Facebook)

Дискусија во 'Слободно време' започната од Shaila, 4 октомври 2011.

1. PanicGirl

PanicGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
  2. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.339
    Допаѓања:
    2.601
    Во нотификации не ми стигаат лајкови,треба цело време рефреш да правам. Има на некој друг вака што му се прави или до мојот фб е?

3. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Постои ли опција да ги исклучам нотификациите за некои си видеа од фан пејџови што зборат демек во живо?
    Откако ќе ми стигне правам turn off, ама тоа е само за таа страна. Можам ли за сите одеднаш?

4. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.094
    Moze zvuci glupo da prasam,no kako da provalam tug fejsbuk profil?itno mi e,licnosta ne e ok so zdravjeto pa licno i za mene se raboti,ve molam za pomos

5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Ако не е добар со здравјето има болници !!!
    Како ќе му помогнеш ти на него штом бараш да му провалиш на профилот???

Во оваа ситуација ти испаѓаш "болна" со ваквите глупости.

На crimson и anakonda88 им се допаѓа ова.
  6. InWonderland

InWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    420
    Немам веќе долго време. Ахахха од почеток неможев да издржам, ама кога ќе најдеш занимација и како да го организираш денот со текот на времето сеедно ти станува :D;)

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  7. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.094

8. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Тоа е веќе друга работа. Ако си ома таков проблем детето, можеш да го пријавиш на фб.

9. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.094
    Znaci samo mi treba da vidam so kako misli za mene,licno e.ne mi preci nisto kaj profilot,no ne se razbiram vo hakerstvo pa batam pomos.brat mi zagazi,mnogu pati mu provalija i edvaj go povrakase profilot vo normala.blagodaram marick na odgovorot,no sakam pomos ako nekoj znae i saka da kaze za probivanje lozinka

10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Nesakam da se mesam.No zosto licno ne go prasas sto misli za tebe?Mislam deka se odgovara za provaluvanje vo tugj profil ne sum 100% sigurna.Najdobro ti e nego da go prasas,ako ne direktno barem od okolu.

На Marick14 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Истово и јас сакав да и го кажам. :D

12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Истомисленици сме пријателе.:D(highfive)

13. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.094
    Fintata e deka se somnevam vo toa so go kazuva.dela edno,zborovi drugo itn.da be,na brat mi lom go storija fb pa nikomu nisto(facepalm).temata e za fb,no ok gledam nikoj nema da kaze i da znae:D

14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Па убаво си рече, и да знае некој нема да ти каже вака јавно. Секој може да прочита на форумов што е финтата на хакнувањето и 3000 проблеми ќе се направат. И јас сакам да знам, нормално, кој би неќел :lol:Сите имаме по 1 или повеќе личности на кои што сакаме да им провалиме на фб...
    Побарај си на youtube па може ќе најдиш нешто.
    Само пази да не те откријат, треба да си многу внимателна пошто и на другарка ми и го хакнаа и одма дозна кој беше според локацијата од кај што се уклучил.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Pa moze da gi prijavi kako sto znam.Ja iskreno neznam haknuvanjeto ne go sakam i zatoa ne go znam.Nema zezancii so toa, vo denesno vreme ke te najdat za cas.Zatoa si sedam mirna kolku i da me interesira ahahah.

16. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.092
    Ни јас не го сакам хакнувањето. Инаку во се’ се согласувам со тебе. Денес без лозинка ти го хакираат профилот,освен ако не уклучиш одобрување за најава,па ако сакаат да ти влезат да мораат да ја напишат лозинката.Јас имав такво лошо искуство. Профилот,иако 6 години го користев,не многу,ама го користев и немав никаква непријатност,се’ додека не ми стигна порака од братучед ми да си го проверам профилот,бидејќи имал вируси и кога погледнав една иста работа 100 пати ми се објавила и тоа во мое име,се шокирав,а тој ден цел ден не бев уклучена. И помина тоа,ама после кога ми се отворија страници со некои си имиња без врска,па чет групи и така со ред,сфатив дека ми е хакнат. Го деактивирав на некое време,па го реактивирав за да видам дали ќе биде се ок,па по втор пат истото ми се случило,па пак го деактивирав и го реактивирав,ама кога истото ми се случи по трет пат пат,го избришав сосем и направив нов и кај Login Approvals кликнав On,тешка лозинка за помнење со букви,бројки,симболи ставив,па сега си е се’ во ред.

На hermosa и Feminka22 им се допаѓа ова.
  17. VIK-KIV

VIK-KIV Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2016
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    110
    За што ви служи главно профилот, што постирате на него? Зошто на повеќето корисници на оваа социјална мрежа им е важно да ставаат слики од тоа каде биле со кого биле што јаделе и зошто другиве сме умрени воајери па гледаме, кликаме лајкови коментираме. Зошто едноставно не пишеме ајде да се видиме без да ме сликаш и објавуваш есеј од нашето заедничко илзегување? Сте искоментирале ли нешто такво?
    Инаку јас лично имам 2 профили,еден со моминското презиме и друг со презимето во брак. Не сум многу активна. Не дека и јас немам објавувано рандом слики од се набројаново по ред но со тек на време сфатив дека ми е залудно трошено време и дека подобро е да си излезам со пријателите (а ги немам многу) отколку на ФБ да се допишувам секојдневно без врска.

Последна измена: 28 јуни 2016
    На Hristov му/ѝ се допаѓа ова.
  18. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.028
    Допаѓања:
    52.130
    Смешно ми е кога мислите дека ако некој не објавува слики по социјални мрежи, животот му е поисполнет или не си троши време на глупости.
    Исто е како што порано вадевме слики и ги стававме по албуми, со таа предност што ова е бесплатно, побрзо и можеш да го споделиш со блиските луѓе.

На cresa-jagoda, Priroden, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  19. VIK-KIV

VIK-KIV Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2016
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    110
    Ок ама порано ќе им го покажеш албумот ќе се понасмеете/пооговарате и толку, никој нема можност да ти ја злоупотреби сликаа, ќе ти ја краде ли од албумот дома? А на ФБ секој може што сака да прави, нели?

20. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.028
    Допаѓања:
    52.130
    Дај ми пример за злоупотребување на слика?
    Тебе ти се случило?