Немав дејсбук едно 1 месец, ми го хакнаа(емаилот на хакерот го имам но е заштитен, нрможе да се пробие), направив нов и на тој имам 50 пријатели и не планирам да имам повеќе. Фала на внимание
Здраво девојки Сакам да прашам и некој ако знае да ми каже. Како што ги прочотав претходните коментари опцијата блиски пријатели веке не постои.Пробував и во опции да ставам блиски пријатели но не бива ми дава како да нема никакви објави од нив дали некој знае како се мести опцијата блиски пријатели Фала
Една личност која мене ме имаше додадено, ја имав у пријатели али сега како да ја немам, не верувам дека ме избришала зашто како што кажав она ме има додадено а и кога у мојата листа на пријатели ја барам ми се покажува и стои пријатели али коа ке кликнам на линкот да го отворам нејзиниот профил не ми отвара. Не знам ако некој имал сличен проблем да ме посоветува, дали личноста има нешто проблеми со профилот на фб, дали кај мене зема фб и што би можело да биде?
@Paolita Го деактивирала профилот. @orevka Тоа е зашто ти покажува најверојатно што лајкнал/а или коментирал/а на пријатели што заеднички ги имате само. На тие што се само негови/нејзини нема да ти излезе, или можеби ќе ти излезе ако им е отворен профилот за сите.
Имав фејсбук профил до пред пола година, се додека не го деактивирав и не ми ни паднало на памет пак да го вратам!
Тоа значи дека го избришала акаунтот,односно профилот на фејсбук,а може,пак,и да го деактивирала исто така.Направи и unfriend,односно избриши ја од пријатели бидејќи нема сега друго решение за нејзиниот профил,мора така да биде.Подоцна ако пак го направи акаунтот,односно профилот на фејсбук можеш повторно да ја додадеш во пријатели,да и испратиш повторно покана за пријателство на фејсбук.Мене ова често ми се случувало на фејсбук и јас секогаш така сум го решавала овој проблем.
Дали ви се случило некогаш на messenger да не ви стигне некоја порака, а на тој што ви ја пратил да му покажува seen? Прво мислев дека може по грешка сум отворил, ама еве сега веќе редовно ми се случува тоа.
Не верувам баш дека постои ваква опција, ама сепак да си прашам Нели во news feed додека скроламе ни излегува за тие што ни се во пријатели - *тој и тој* replied/commented on this... Може ли некако да се прилагоди да не им се појавува вака на почетна на сите пријатели секогаш кога ќе коментираш на public пост?
Може на пример само да ја отфоловнеш таа личност, ама во тој случај нема воопшто да се прикажува нешто од него, ни слики, ни објави
Како може некој кој што ме избришал од фб да ми се појавува активен на месинџер? Со зеленко, и стои пред колку време бил активен. И тоа прв пат после неколку месеци приметувам вака да е активен кај мене на месинџер, како е можно ова а да се немаме во пријатели.
Не Џои, ке ми стигнеше нотификација. Баш ми е чудно вака, ми стои од вчера цело време онлајн а пред тоа од како ме избриша па до сега воопшто го немаше. Ај може некој ке ми ја разреши мистеријава.
Мене ова ми се случи лани летото и така ми го даваше тој избришан пријател месец, месец и пол и после магично прекина.
Дaли зa стрaницa кoгa спoнзoрирaте, знaм се плaќa, имaте некaквa зaрaбoткa сo лaјкoви и прегледи нa прoизвoди?
Аa дa, пa тoa е декa имaш aцепт нa месенџер Нели кoгa непoзнaт ви пише игнoрирaте или прифaќaте,a oвa aвтoмaтски ви дoaѓa сo фб пријaтели штo сте биле сaмo штo не сте пријaтели нa фб, a не сте нa игнoр нa месенџер?