На messenger пред неколку месеци избришав блиски личности од favorites и сеа сакам да ги вратам, пак да ги покажува туе, ама не можам никако да се снајдам.. Да не знае некој како?
Кога бев помлада почесто го користев. Сега не ми е интересен и ретко може да ме најдете таму. Најчесто го користам за следење настани и гледање како растат децата на роднините И да се пофалам каде сум била со другарките Многу ми е "сиромашен" профилот
Дали ако не отворам инбокс од некого, туку само направам на таа порака Mark as read (само за да не ми стои црвено ко нотификација), ќе има seen?
Кaј сите е тoa нoвoтo, aкo нaпишете стaтус, без дa стaвaте линк мoжете дa бирaте бoјa зa пoзaфинa нa стaтусoт и бoјa нa буквите? Кaј мене не е a кaј брaт ми дa.
кај мене е само за боја на позадината на сс а за буквите мсм не инч ваљда кај тебе касни, не се секирај
Дали само мене не ми ги покажува постарите разговори односно пораки на фејсбук? На пример до одреден датум покажува и после постарите ги нема.
Приметувате промена во четот?(од пц,не од моб).Тие што ми се први онлајн ми се некои што прв пат ги гледам,а не тие со кои најмногу зборам
Јас имам приметено кога ќе стегнам на x за да го исклучам чатот, автоматски seen мава.. Исто така, одма се префрла на друг чат што ми бил отворен и на сите seen му изнаакав без да сакам. Ми ги уништуваат плановите за игнор.