Ај да прашам дали воопшто постои опција кога си вклучен да не те покажува онлајн. Кај тие фејворитс таму а и никаде да не те покажува
Имаш опција Turn off chat for all contacts ама постојано ќе покажува дека си била вклучена пред 1 минута. Барем кај мене е така.
Само додаваат нови опции,мислам дека повеќе преку стикерите ,,комуницирам'' .Дислајкот е уште во очекување. .Повеќе го користам за да ги гледам тие смешните објави на Камај,за да читам твитови и така.Мислам дека сега не можеш да гледаш профили на некои од овие ваквите страни ако не си регистриран. Го имам одамна,не планирам да го бришам во скоро време.
Деaктивирaв прoфил. КАКo, дa деaктивирaм месенџер сегa мoжaт дa ми пишувaaт иaкo ми е деaктивирaн прoфилoт, нели пoврзaни се месенџер сo фб. Кaкo целoснo дa деaктивирaм прoфил??
Ако не се лажам, цветчето го имаат само тие што имаат ставено дека се од некоја земја, во која се слави "Денот на мајките". Затоа повеќето го немаме.
Кога го деактивираш профилот има опција за да те изгаси од месинџер, ти најверојатно не си ја стиснала. Сега ќе треба да го активираш и повторно да го деактивираш.
Деновиве со @Читател по фб се зезаме и си коментираме на activities што ни излегуваат еден на друг на почетна (за настани идење, лајк или фолоу на сајт или лик ) и нешто чудно ни се случува Озбилно сеа, на неколку пати ќе напишам коментар нешто и се испраќа успешно, а после го снемува и не се покажува. Ова поточно со риплај на првичен коментар, и тоа од мобилен кога коментирам ми се дешава. Му се има случено ли на некој друг и што е работава?
Зошто некој слики на кој сум тагната кога го отварам профилот ми стојат таму,ама кога ке отидам во фотос нели таму ги дава сите слики на кои си тагнат однекој друг,мене таму не ми ги покажува овие две слики? Знае ли некој зошто?
Имам блокиран пријател и неговите пораки во messenger со мене се избришани, дали може да ги врате тој избришаните пораки?
Има една личност што НЕ ми е во листата на пријатели, но ја гледам кога е онлајн на месинџер. Како е можно ова? Таа мене ме гледа?
Па ако личноста ако е женско не може да те гледа, но ако е машко може. Така е алгоритамот на фејсзбук Голема е веројатноста твојот профил да е посетуван од личноста, пази се