На моја другарка истово и' се случи, но кај неа дечкото што се појавуваше веќе еднаш го имаше за пријател, па се избришаа, па после она пак го адна ама овој не ја прифати. Можеби и ти си го аднала овој, ама не те прифатил или обратно.
Џолана ако си разговарала порано или пак личноста ти пишувала и без да вратиш се појавува кога е онлајн на месинџер. Иначе да и останати може да го гледаат твојот статус на месинџер.
Двете сме членови на две групи од факултет и имаме неколку заеднички пријатели. Таа многу често објавува во групите, и насекое ги гледам нејзините објави, ама ни таа мене ме додала, ни јас неа, ни сме пишувале...нема ништо од тоа. Затоа ептен чудно ми падна кога ја видов. Чуден е овој виртуелен свет А има ли некој претстава кој може друг да го гледа мојот статус на месинџер? Освен тие што ми се пријатели.
дали приметувате дека нешто чудно се случува во моментон или само кај мене е така? све си функционира најнормално само чатот пишува дека не е валиден во моментов не ми стигаат пораки а и не можам да праќам
Ако имам нов фејсбук со нова емаил адреса и случајно си го вратив стариот , па сега новата адреса што ми е таму регистрирана можам да ја впишам некако на стариот фејсбук?
Sakam da prasam za postavuvanje na profilna fotografija preku telefon...Istata se skratuva koga ke se postira, a od pc kompjuter ima opcija skip cropping...Kako preku telefon da stavam profilna i istata da ne se skratuva avtomatski ?
Има на телефон опција skip cropping. Незнам дали прави разлика, ама јас сум на фејсбук преку web browser, а не апликацијата.
Користев фб пред една година,и еве веќе една година живеам живот,ниту гледам кој кај бил што јадел,што пиел итн и не'секој сељак ми пишува се и сешто,едноставно си имам приватност и многу подобро ми е ,од колку со фб
Пријавете го профилот повеќе личности и ќе биде избришан. Друг начин незнам. Сакав да прашам каде можам да ги најдам сликите кои од мобилниот автоматски ми се префрлуваа на фејсбук во приватен албум. Дали таа опција веќе не постои и сликите се избришани или јас неможам да ги најдам?
Пријави дека е почината личноста. Не знам дали ќе го избришат, мислам дека ќе го направат in memoriam. Инаку само јас ли немам memories на фејс? Од 2008 го имам и криво ми е. Кучево мое има профил и има memories, јас немам.
Има ли некоја опција на фејсбук,да не ми се појавуваат,луѓе кој можеби ги познаваш? До пола страница ми се појавува,нон-стоп....а не сакам!
Дечки не знам дали е ова вистинската тема, ама јас сепак да си прашам. Фејсбук одненадеж денес ми го блокираше мојот профил наводно поради сигурносни причини.Ми бара нешто како лична карта или слично да скенирам. Дали и на вас истото ви се случило и решение за ова? Не можам да си влезам на страницата цело сабајле се обидувам. Благодарам на било кој што ќе ми одговори. Поздрав.
Слушнав дека постои опција да си ги вратиш избришаните разговори на фб, дали знае некој како се прави тоа?
Dali ima opcija vo posledno vreme ako gledas tug profil koj ne ti e prijatel da doznae deka si mu go pregleduval profilot a ne sakas?