Некој ако направи скриншот на моја профилна или насловна слика, мене ќе ми дојде некакво известување?
Зошто не можам од мојот профил кога си седам на фб, да гледам од страната други луѓе што имаат лајкувано, на сите други им се појавува од страна кога некој нешто лајкнува, само мене чатот ми стои ?
Така го имаш наместено. Појди со глувчето на линијата меѓу чатот и игрите, ќе ти се појави наместо стрелка, рака и влечи надолу. Се надевам ме сфати .
Дали има опција на фб да се направи да бидеш онлајн т.е да светиш зелено и тогаш кога не си активен таму. На пример ти е отворен цело време на моб ама не седиш на него.. ??
Дали некој знае како може е можно да ми се избрише разговорот само со една личност, а сигурна сум дека не сум го избришала јас, телефонот е во мене цело време, а сигурно не ми провалил некој(добро ми е заштитен профилот) ?
Да не те блокирала случајно таа личност? Кај некои кога ќе ги блокнеш се бришат разговорите, ама кај некои не.
Кога објавувам слика на фб и кога се појавува сликата на почетна е скратена...Значи треба да кликнеш на неа, да ја отвориш и да ја покаже цела...Пробав и од лап топ, џабе...Порано не беше вака... ???