Веројатно си во право, но за да имаш следбеници мора да го овозможиш тоа во профилот. Не може неприфатените пријателства да станат следбеници ако не ти е активирано како опција.
Сакаш да му го хакеш на некој профилот? Повеќето корисници на фб го имаат оставено јавно мејлот, таман работа така лесно да се дознаваше пасворд....Треба да си хакриште со искуство.
Сакам да прашам како да направам тие што не ми се вооопшто пријатели ич да неможат да ми ја отворат профилната слика и сликата на кавер? @SofianaMichelle можеш да ми помогнеш и јас да дознаам пасвор?
Ако ја ставиш профилната на *само јас*, иронично, ќе можат да ти ја отворат и да ја видат во целосна големина, но нема да можат да лајкуваат и коментираат. Коверот секогаш се гледа, и пријатели и не, тоа моменталниот ковер, но откако ќе го смениш може да ја смениш приватноста на стариот ковер.
Нема веќе ваква опција на фејсбук. Каверот (тој што ти стои моментално) е отсекогаш автоматски јавен, а профилната од одамна веќе се гледа во природна големина, само тие што не ти се пријатели (или ако наместиш на only me - сите) не гледаат кој ти лајкнал и коментирал и не можат да ти лајкнат и коментираат...
Дали на ФБ во Add my day некој што објавил на пример слика, дали може да се даунлаудира сликата од таму и дали може да и го видам потеклото о?
Дали имате забележано како у последно време се хакнуваат и се превземаат профилите? Се ставаат нови некои странски имиња и нови слики. Во моето место кај што живеам на многу им направија така.
Здраво. Дали и како може на фејсбук да се види потеклото на сликата, дали е вистинска или е симната од некој друг профил ???
Toa e zatoa sto imaat lesni lozinki I mojot probaa da go haknat ama odma ja smeniv lozinkata I eve veke dve tri god mi nemaat haknato nitu eden FB profil a imam poveke profili
И не смее да ги дава ако профилот е приватен, т.е. ако не си дал дозвола за користење податоци. Не. Лесни лозинки како име на милениче и телефонски број е прелесно. Имаш повеќе профили? Многу животи водиш девојко
Како може да се блокира група? Да не можеш да ја најдеш повеќе, ниту да се придружиш? Луѓе ве молам, итно ми е.