Од толку читање се збунав бе. Со тој тајмлајнот се враќаат само стари стуси или и пораки (разговори) ?
Ќе ми одговори некој на прашањето Дали се враќаат топици односно се што си постирал , а веќе ти е избришано од ѕид?
Не би требало.. ваљда фб нема recycle bin па ОП да ти ги врати. И мене се ми е бришено, останати се 5-6 објави
Се што ние мислиме дека сме го избришале, не е избришано... не кај нив. Затоа и го поставив прашањето. А доколку би направиле такво нешто, воопшто не би била изненадена.. за жал.. Јас имав маилови избришано, и не можев да поверувам кога ги видов старите пораки во сандуче. Се што сме направиле до сега на фб е зачувано.
Што по ѓаволите барам јас во JUVENTUS CLUB ALBANIA?!?! Ми се појавуваат некакви групи во кои наводно самата сум си се зачленила, а нема врска! Ај може на една по грешка сум кликнала like, ама ги има многу. И не сум единствената што го има овој проблем, се повеќе луѓе се жалат дека членуваат во групи за кои прв пат слушaaт. Mark Zuckerberg, you're so dead!
И мене ми се случува истото,се гледам учленета во некоја група за обожаватели на Барселона .Никогаш при здрава памет не би се учленила таму а и вака ретко се учленувам во групи па ми беше чудно.What the hell is going on?
И мене ова ми се случи, и јас бев зачленета, пред некои 3-4 дена видов нешто објавија и се зачудив од каде јас тука ???(па и за Милан навивам ), и не само за таа група и со други ми се деси тоа и беа повеќето албански, и на некои нивни ѕвезди, диџеи...Јас мислам дека до тоа дошло можеби сум стиснала лајк на некоја др страна, па таа се преименувала во ова, битно приватноста на фб се повеќе и повеќе се загрозува!
Женски може да се тргне тајмлајнот ? Мислам да си го вратам профилот како што ми беше,онака ептен по старо ?
Мислам дека не може .И јас сакам да си го вратам стариот но не бива. Инаку што е работата со тоа што се измешани линковите што ги постирам.Некои одат на левата,некои на десната страна а нема никаква логика според датумот на постирањето.Мислев дека ќе се навикнам на новата верзија но се е испобркано,не им требаше ова.
Да, може. Ќе направиш група во која ќе ги ставиш тие личности. И потоа тие на chat ќе ти бидат покажани така, во групата, и само горе имаш едно копче на кое кликаш за да бидеш офлајн за нив.
Your account has limited access Поради безбедносни причини, на сметката има ограничен пристап до местото за неколку дена. Ако имате било какви прашања, обратете се до нашиот Help Center. Ми излегуваше некое безбедносно прашање и стегав Cancel па ми излезе нешто вируси што знам јас па ме одлогира автоматски фб ај сменав пасс ок . ама џабе и сега неможам да пишам на чат ..а гледам кој се онлајн ама неможам да пишам.Чаре???
Конечно мир Иако не играв никакви игри, не се замарав по цел ден, не ми беше приоритет или нешто важно за да станам и прво да отворам фејсбук, сепак се осеќам многу по релаксирано од кога го избришав мојот профил. Кога имав слободно време неколку пати се фати себе си како само онака бесцелно дремам на фејс, не правам ништо и со тоа маусот нагоре надолу, а не ни гледам што има, е тогаш сфатив дека е време да се стави крај на мојот "јавен" живот Па така сега имам екстра време кое го поминувам уживајќи додека читам некоја добра книгиа и спремање испити. Па вака сигурно една година не сум седнала да читам и уживам како што треба
For security reasons your account is temporarily locked Your computer appears to be infected with a malware. ова м го кажува веќе два дена кога сакам да се најавам.што е работава ?