Фејсбуков ми е надвор од мода некако..Ко жолт печат и црна хроника е ништо корисно нема плус ми го хакнаа пред една недела..ноу лајфери.
Od zadvcera masovno dobivam ponidi za prijatelstvo (na fb). Ponudite sto gi dobiv vo rok od 2 dena gi nemam dobieno cela godina. Sakav da prasam dali znaete sto imam napraveno, sto imam pretisnato?
Не користам веќе многу долго време. Само инста од социјалниве мрежи, а за разговор на вибер. Не сум почувствувала дека ми фали.
Сакам да си го избришам фејсбукот,не сакам веќе да имам.Не сакам да го деактивирам и пак да можи да се оклучам туку сакам целосно да ми го нема само не знам како.Знае некој?
Мислам дека не може целосно да се избриши ама скоро исто ти е ако го деактивираш никој и ништо нема да може да ти го најде профилот се додека не се уклучиш. Не уклучувај се исто како да ти е избришан.
Здраво дома на профилите не можеме никој на фб да пишуваме од компј. Не можеме ни да отвориме да прочитаме не бидува. Никој не е блокиран. Ете и на моб. Не ноже мајка ми да отвори порака на месенџер. Решение?
Значи фејсбукот беше ИН порано до 2016 година. Сега ИНСТАГРАМ е далеку подобар и попопуларен. Имам ФБ профил, но многуу многу ретко се најавувам.
Преку кои банки може да се спонзорира фб страна? Од Стопанска и Централна кооперативна знам дека може но дали може од Тутунска Халкбанк Шпаркасе и другите?