Што му е на фејсбуков? Ми кочеше, се одјавив и сега неможев да се логирам. И го избришав, сега пробувам на со спуштам ама неможам
Ајде мала помош. Дали е возможно профилот да ми е активен, но целосно заштитен во смисла никој да неможе да го гледа мојот ѕид ниту фотографиите ниту останатите податоци... само профилната и насловната фотка да се гледаат и ништо друго. Доколку е возможно да ми објасни како да го направам тоа
Ќе одиш во Поставки и на секое прашање ќе кликаш Only Me. Ако добро те разбрав, не сакаш ни пријателите да ти го гледаат профилот?
Има опција да ги претвориш минатите објави ако ти се споделени со пријатели на пријателите (friends of friends) и тие јавно (public) да се сменат така што се споделено ќе ти го гледаат само пријателите. Се оди во settings->privacy settings->limit who can see past posts. А за никој да не ти ги гледа мислам дека нема опција, освен една по една да ги менуваш во only me. Има апликација на Playstore се вика qmiran.
Во тој случај, ти одговорив како што треба. Само треба да ја смениш опцијата. Наместо Пријатели да ти биде Само јас. Односно, Only me.
Ви се има ли случено да ви излезе во лајкнати страна што нема шанси да сте ја лајкнале? Сега една видов, ај што е скроз спротивна на мои ставови и интереси, туку и првпат ја гледам на фејсбуков. А и другпат ми се случувало така Знае ли некој што е работава?
И мене ми се има ова случувано многу пати. Побарав одговор, имаше некој пишано дека тоа било од спам сајтови кои имале механизам да додаваат несакани лајкови. https://www.facebook.com/help/community/question/?id=4917405058531
Колку што знам иде известување ако некоја страна го смени името, вака од нигде никаде се појавуваат лајкнати страни кои немаат врска со тие што си ги лајкнала.
Да да, ми стигаат така секогаш нотификации, затоа ми е чудно. Плус ова сега во liked pages ми се појавува меѓу првите, значи како неодамна да сум ја лајкнала
До пред некое време името на фан страната можеше да се смени само доколку страната нема повеќе од 200 фанови. Ама од неодамна фејсбук дозволи промена на името на фан страните со било колку фанови.
Никако. И да не им верувате на тие глупостите од српски пејџови кои тврдат дека можат да ви кажат кој ви го гледал профилот.
Дали знае некој како да го избришам чатот и кај него да го снема нашиот разговор ама без да го блокирам..?