Дечки сакам нешто да прашам, доколу некого боцнеш на фб а потоа го избришеш тоа, дали тој кога ќе се вклучи на фб може да види дали си го боцнал? Јас сакав една личност на фб да блокирам но наместо да блокирам го боцнав. не сакајќи , потоа тоа веднаш го избришав и го блокирав и си го деактивирав фб. Дали е можно таа личност да види дека сум ја боцнала? Ви благодарам многу.
Ако го блокираш нема да види за боцкањето. Освен ако не бил уклучен или вифито не му било уклучено, па да стигнало на телефон нотификација...
Јас немам фб неколку месеци само месенџерот го користам ми здосади поготово со се и секакви аддови и глупости.
Има ли некој од вас кој се занимава со страници на Фејсбук по..професионално да раскаже, како пресметувате, где то видите... за да утврдите колкав ви е reach али на unique people ко и engaged users во тек на цела некоја кампања - месец, шест, година, три. За постови гледам,, али вака кога треба да пресметам шу прајме?
Kako mozam da odblokiram nekoj koj me blokiral na fb i mesenger ve molammm pomos itno e Mnogu ja taka gi bloknav o a tie me odblokira Ve molam ako znae nekoj neka mi objasni plisss Fala odnapred
Оди во Сетингс, на левата страна ќе ти излезе листа и кликаш Блокинг, и ќе ти излезе листа на блокирани контакти (каде имаш опција за анблок).
Еднаш ми стига нотификација дека тој и тој ме тргнал од листа на пријатели, прво се зачудив, и по некои 10 секудни одам на профилот на тој човек, гледам не ми е пријател. Дали намерно кликнал некоја опција да ми стигне известување дека сум избришана? Ова беше прв и последен пат да ми стигне такво нешто. Знае ли некој?
Не може да ти има стигнато таква нотификација, затоа што таква опција за известување при бришење нема.
Ама не ти стигна. Ти само мислиш дека ти стигна. Освен можеби ако имаш инсталирано некој Plugin на браусерот, па плагинот да ти ги проверува тековните пријатели со снимена база од вчерашните пријатели и така да увидел дека има некој што не ти е веќе пријател, па ти праќа нотификација.