Може ли да се направи некако одредени луѓе да не ми гледаат коментари, статуси и разни постови? Зашо иам професори у пријатели и нејќам да ми гледаат што коментирам ова она, а глупо ми е па да ги избришам.
Сакам да прашам.. дали на тоа Тимелајн..можеш да напраиш да не ти ги гледаат пријателите? или се гледа и на тие што ве немаат? ве молам одговорете ми
Зошто не ми дозволува да пишувам на чет, ниту да менувам статус и да постирам линкови ? Your account has limited access Поради безбедносни причини, на сметката има ограничен пристап до местото за неколку дена. Ако имате било какви прашања, обратете се до нашиот Help Center.
Може да се направи да не се гледаат. Оди на тајмлајнот, после кликни си на пријателите и во десното горно ќоше од белата површина имаш едно Едит. Стисни таму и избери кој да ти ги гледа.
Знам зошто ти е така На братучетка ми и беше Таа претходно имаше пратено минимум 100 понуди за пријатели за еден ден Некои Срби ги адд зошо и биле убави бее И неможеше да објавува статуси и да постира линкови ама за тоа да не ти дозволува на чат да пишуваш е за тоа незнам! Имаш забрана од Оној главното на фб-то нз као се викаше зш си си досаѓала со коментари си ги замрала другите си праќала многу понуди нз Као да ти објаснам Се надевам дека ме сфативте
Неее,бар јас така знам Неможеш општо да направиш да не ти гледаат луѓето статуси,коментари и др Но можеш и да скиеш информации за себе да скриеш кои ти се пријатели итн.
ни сум пратила 100покани за пријателство, ни сум претерала со коментари ... мене ми се покажа додека си пишував на чат .. со личност шо 24/7 сме на чат :/
^ Нема логика да е до тоа, дали 10 понуди за пријателство месечно праќам. Нит коментирам, нит лајкови стискам, ептен ретко. Само на чет што правам муабет. Се пуштам од мозила, се` е нормално, ама од google chrome не сака. Ниту од фејсбукот на брат ми, ниту од мојот. Арно ама мозилава е поспора и од најстарите автобуси на ЈСП, па тука има проблем.
Може. Едноставно одбери го постот што не сакаш да го гледаат одредени личности и горе десно кај тој пост ти покажува кој го гледа. Стегнуваш на стрелчето и бираш Custom. После тоа ќе се снајдиш.
Значи ме нервира многу новиов фејсбук постојано ми кочи и повеќе ми ги покажува фан страните отколку пријателите во home , а не можам сите фан страни да ги бришам ги има многу.
Може мислам. Во подесувања за приватност имаше, ама сега не можам да го најдам . Е сега ако го имаш новиот (тајмлајн) незнам....
Ич не се снаоѓам со новово timeline. Многу е глупо -.- Уште колку пати веќе ќе го сменат фејбуков, дее..
Да имам фејсбук. Кога седам на ком. фејсбуков ми е нон-стоп прилучен. Најчесто се допишувам со моите пријатели.
Мислам дека не може но ајде да си прашам за сигурно. Може ли да се смене изгледот на Фејсбук,пак да ми биде стариот.Аман веќе со овие глупости што ги воведуват.
Оди кај твоите албуми и до самите наслови има нешто како едит за да ја смениш приватноста на секој албум одделно
незнам што е со фејзбуков ми иде на живци немам тајмлајн а неможам ни да си ја видам страницата само почетна имам ај пишете ако го имате истиов проблем ќе го избришам усте малце ако ме накурчи ми се смачи од константно кочење