Зошто понекогаш на месинџер кога спијам и имам вклучено интернет ме дава цело време онлајн,а некогаш знае и офлајн 5-6часа иако месинџерот го оставам активен во позадина .. Исто и на инста..
Луѓе, имате ли проблем со месинџер? Константно не ми се праќаат пораките или се праќаат покасно, а имам интернет? Истото се случува и на домашниот интернет и на дата .
Me interesira nesto vaka najavena sum na dva telefoni na mesandjer i fejsbuk megutoa sega sakam da si ja promenam lozinkata. Dali e mozno da si ja promenam lozinkata od kompjuterot a na dvata telefoni da. Si ostanam najavena so starata lozinka?
Не можи. Ако ја промениш лозинката од било кој уред на другите каде си најавена ќе ти побара одново да се логираш и ќе мора со новата лозинка.
Znam ama isto taka pred nekolku meseci imase opcija na fb koga ke ja smenam lozinkata dali da me odjavi od drugite profili ili da si ostanam najavena so starata lozinka zatoa prasav.
Ако не е глупо прашањево немој да ми се смеете : неколку пати ја имав на фб гледано на профилот на бифшими женска му , и гледам денес ме додала Дали со тоа што и го гледав профилот и излегува на фб како предлози за пријател ? На пример тие што ти го гледале профилот му доаѓа како предлог да го адднат ? Не се смеете
Не мора да значи, ама ми се има случено некој што сум отворила да ми искочи во предлози таму. Можно е да си и искочила и ти неа
Протекоа личните податоци на повеќе од 267 милиони корисници на Фејсбук https://fokus.mk/protekoa-lichnite-podatotsi-na-poveke-od-267-milioni-korisnitsi-na-fejsbuk/