Па добро може да се деси и такви да ти праќаат, не мора да значи дека сакаат нешто со тебе. Кај мене некои што имам повеќе пријатели заеднички а гледам има поврзаност и со животни да сакаат, ги прифаќам, со девојки, без, женети ми немаат ниту пишано, ниту безобразно однесувано..
Ако јас сум објавила слика и на неа сум ги тагнала моите два профила и еден трет кој не е мој. Дали може личноста од третиот профил да ми го од-тагира вториот профил и нејзиниот од мојата слика?
@buba4e89 Jas imav nad 1000 i eden den vlegov site gi otstraniv cat pat nesto prifativ.. od togas ima nekolku meseci i sega imam 791 Taka da ne e nisto strasno..gluposti vo boja
И јас ги оставам така, еден куп се, веќе не ни знам број со години...нека си стојат. Не ги ни отварам.
Имам направено нов профил пред одприлика 1 година на кој го имав заборавено пасвортот. Меуѓутоа секогаш влегував прво на yahoo пошто таму го направив е-маилот и пример ке кликнев на некоја порака/известување и ми го отвараше профилот на тој начин. Но во последно време нешто не сака ми бара пасворт. Ја знам опцијата за да сменам и да ставам нов пасворт ама не сакам така. Друг некој начин има ли?
Другарка ми си го заборави пасвордот на фб, а за да го ресетира единствена опција е да и пратат код на мејлот што го има внесено, ама проблем е што ни на мејлот не може да се логира, а телефон нема поврзано со профилот. Да не знае некој решение?
Сакам да прашам дали некоја знае некоја страница или група каде што може и ние да објавиме наши работи пример облека која што ја имаме но не ја носиме и притоа да ја продадеме или онака обични работи,украси,нешто од домаќинството итн?
Имав покана за пријателство и кога кликнав на нејзе ми покажа request removed. Дали тој што ми пратил го избришал?
Фејсбук се помалку и помалку користам затоа што може буквално кој сака да ти пише, било да е пријател на фб или не; тоа ми е језиво и досадно. Се надевам дека ќе ја тргнат таа опција некој ден.
Дечки последните денови забележувам страни кои не сум ги лајкнала јас, слики на кои сум реагирала или коментирала (а не сум го направила тоа јас) и други вакви работи. Кога ќе отворам во активност има многу многу повеќе и ова се' е нешто арапски ко аутолајкер или нешто такво. Им пишав во contact us повеќе пати. Пробав да ги бришам работите, но премногу се. Некој да му се случува истото? Сменав и лозинка, џабе е.
Стави 2nd factor authorization да мора да го потврдиш најавувањето преку мобилен телефон. Провери и отстрани ги сите уреди на кои си најавена преку сетингс и избриши ги сите локации каде што си. Исто така избриши ги сите апликации на кои си им дала пристап до твоите податоци. А да, смени и email.
Are you sure? Посебно за чистење на пермисии за пристап до податоци од 3 страници? Еве како: https://www.google.com/amp/s/www.businessinsider.com/how-to-change-email-on-facebook?amp
Хееј ми треба мислење. Сакам скроз да го избришам профилот на фб зашо реално и немам некоја корист. Мислам дека добро би ми годел еден "детокс" за 3-4 месеци може ќе направам нов само за најблиски луѓе. Проблемот е што имам групи од школо на фб и морам да го чувам заради тоа. Што да правам?
Немора нов профил да правиш. Земи еден ден на овој постоечкиов удри една генералка. Се што сметаш дека ти е непотребно и безвезе бриши по ред. Луѓе, групи, страници... Јас така направив со мојот профил и сега го користам ретко за некоја песна да објавам и 99% за чат.