Хии, имам проблем со ФБ, ми бараше верификација дека не сум робот да снимам видео, го направив тоа и джсега ми е деактивира профилот, пробав да се најавам, сменив лозинка но џабе. Има ли некој вакви искуство?
Истото ми се случи и мене денес. Сега ваљда ни останува само да чекаме некој од фејсбук да го одобри тоа, па тек тогаш ќе може да се логираме...
Не бев активна (ни на фб ни месенџер) неколку дена и денес отварам апликација и гледам дека уствари автоматски ми го деактивирале профилот, па мораше да праќам слика за да прегледат дали сум леџит, и еве уште не можам да се уклучам.
Ако ја ставиш на профилна може да си ја заклучиш, тогаш ќе можат другите да ја видат, но не да лајкнуваат и коментираат. Ако ја објавиш само на профилот и ако ја заклучиш само ти ќе можеш да ја гледаш сликата.
Луѓе, кажете како да направам пред да го блокирам сакам да се избриши и разговор чат со мене на messenger?
Може. Знаеш англисκи, таκа? Ќе го отвоρиш чатот и ќе κлиκнеш и потвρдиш κај што пишува "Delete conversation'. Ќρ ти биде избρишан цел ρазговоρ.
Мене ме блокна еден еднаш, го снема чатот од кај мене и еве сега гледам ме одблокирал а чатот уште го нема. Не го имам избришано од кај мене. @Kikiccc Пробај блокирај го и направи рестрикција за пораки пд неговиот профил. Може така ќе се избрише.
Можеш само твојот дел да го избришеш. Ќе држиш подолго на твојата порака и ќе ти излезе Remove, потоа има две опции од кои треба да избереш Unsend. Откако ќе го направиш тоа, на таа порака ќе пишува и остане "You unsent a message", нема да постои твојата порака повеќе.