Само на месинџер имате проблем? Јас и на инстаграм, не ми ни отвара пораки. Во нотификации ми стигаат, кога отварам инстаграм ги нема, плус не можам ни да пратам.
Да ве прашам дали постои опција на фејсбук да се избришат повеќе слики одеднаш или мора една по една?
Luge barav negde da najdam ama nemozev valjda ke moze da mi pomogne nekoj dali znaete dali se pravat vakvi raboti vo skopje?
Здраво Од вчера на Фб не можам да најдам ништо на Search. Ми пишува "Sorry, we haven't found any result matching this search" за било што и да пребарувам. Дали некој знае што може да е проблемот?
Има ли некаква опција за да не ми се крати профилната слика? Знам за опцијата со рамките преку други апликации, ама не ми изгледа убаво така
Има, јас од лаптоп сменувам профилни слики, од мобилен ги нема истите опции. На профил ко ќе ја смениш секогаш изгледа како кругче, ама ко ќе ја пуштиш цела е.
Зошто на некои слики на кои сум тагната ги нема на мојот профил? Пред некој ден кога другарка стави слика на фб од друштвото, тагната сум и ја има сликата на профилот, но на две посебни слики на кои сум исто така тагната ги нема на мојот профил. На едната сме повеќе другарки, на другата само јас и една другарка, она ја објави сликата и ме тагна, а на мојот профил ја нема.
Neznam iskreno im prakas slika i valjda ja printaat li stvarno neznam da te izlazam samo barav zaso mi se ubavi a kako gi pravat neznam Eve kako izgleda ubavo
Не би знаел каде прават вакво нешто, но ако најдеш пред мене, информирај ме, сакам и јас да си направам.
https://instagram.com/las.graver?igshid=osmt7se4lxlj eve ti online za 3-4 dena ti stiga so dostava e edno devojce mi ja kaza
Незнаев каде да ја ставам сликата па морав овде се извинувам ве молам за помош дали некој знае што значи ова? Многу ќе ми значи вашиот одговор фала многу иначе проблем со фб пишува најавата неуспешна не разбирам ако некој знае и може да ми каже што значи ова на сликата